Bra råd för någon som vill sluta röka


Det finns otaliga människor där ute som önskar att de kunde sparka sin rökning beroende. Rökning har många skadliga effekter, och det skadar bara lungorna om de utsätts för rök under längre perioder. Så kolla igenom den här guiden och se vad du kan göra för att verkligen bli av med din rökning för gott.

Du måste göra din rökning avstängning så mycket som möjligt. Försök inte sluta med den kalla kalkonen. Det handlar om en 95% chans att göra denna metod. Nikotin är så beroendeframkallande att en metod som terapi, så metoder för nikotinbyte terapi kan hjälpa dig att skona dig själv. Detta ökar sannolikheten för att du slutar vara svårare.

Ett hjälpmedel som hjälper dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du ska sluta röka, och också orsakerna till att du motstår att sluta. Genom att skriva ned dessa saker börjar du styra riktningen för din syn på att sluta. Du kan använda listan som motivation när du behöver det, vilket hjälper dig att fokusera på dina mål.

Tips! Sluta röka så enkelt som möjligt. Försök inte att göra kallt kalkon.

Försök ändra din vana vana genom att äta hälsosamt för att bekämpa eventuell viktökning från att sluta röka. Detta kan hjälpa till att balansera din hälsa genom att njuta av en hälsosam produkt medan du stoppar viktökning i spåren.

Om du inte tror att du kan sluta på en gång, få lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi. 19659002] Om du tenderar att röka under körning eller när du dricker, avslutar måltiden eller kör, försöker du hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters, och människor som har slutat ett tag. Att arbeta med andra som slutar eller som slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt ultimata mål. Andra ex-rökare kan stödja dig i ditt försök att sluta röka, och kan föreslå tekniker för att försöka som fungerade för dem. Det kan finnas en supportgrupp för personer som försöker sluta i ditt samhälle. Titta på platser som samhällskollegor eller kyrkor.

TIPS! Försök med hypnos för att hjälpa dig sluta röka. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott.

För att undvika att spricka under trycket av begär och nikotinuttag, försök att hantera din stress på andra sätt. Det kan hända att några effektiva alternativ inkluderar träning, lära sig en ny färdighet eller hobby eller boka massage på ett regelbundet schema. När du har stillestånd, uppta dig själv med ljuvliga distraktioner såsom läsning, som bra böcker eller spela ett spel som är nytt för dig.

Secondhand Smoke

Secondhand smoke kan orsaka cancer och annan stor hälsa hos någon runt dig som kommer i konstant kontakt med det. När du slutar röka, sänker du exponeringen för secondhand rök. Avsluta kommer att göra både dig och de du älskar.

Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen borta. Hjälp av dessa människor kan hålla dig fokuserad på din plan att sluta röka.

TIPS! Skapa en lista med strategier som hjälper dig att sluta. Att göra en anpassad lista med saker att försöka kan hjälpa dig att lyckas sluta.

Ett bra sätt att börja sluta är att byta till ett märke av cigaretter. Överväg att röka ett märke av cigaretter som du inte gillar. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Det kommer att komma igång på väg för att sluta röka.

Minska antalet cigaretter du röker. Detta kommer att få dig att komma igång på din resa för att sluta röka. Försök vänta minst en timme efter att du vaknar innan du har din första cigarett för dagen. Du kan också försöka bara röka en halv cigarett istället för en hel en för att skära på din rökning.

Om du har rökt inuti ditt hus, gör en noggrann rengöring av ditt bostadsutrymme när du ger upp rökning. Tvätta och måla dina väggar, inklusive: mattor, och tvätta dina fönsterbehandlingar också. På så sätt håller du dig från luktande rök varje gång du går genom dörren.

När du vill röka blir det överväldigande, försök att använda en fördröjningstaktik. Berätta för dig själv att du väntar 10 minuter och sedan hitta ett sätt att distrahera dig själv för den tidsperioden. Vanligtvis, efter de 10 minuterna har gått, kommer varje begär att ha gått bort. Om du inte ser de resultat du letar efter direkt bör du fortsätta försöka.

Tips! Om du inte kan sluta röka själv, besök din läkare. Vissa mediciner kan göra det lättare att sluta röka.

Vidare bör du få en bättre förståelse för vad du behöver göra för att sluta röka. Tänk bara på att du måste vara stark och lägga tonvikten på att vara frisk för dig själv och för de människor du älskar. Använd tipsen här för att slutligen hjälpa dig att sluta.

Många människor är inte säkra på var de kan lära sig om Array. Den här artikeln kan hjälpa till att hoppa börja din inlärningsupplevelse. Använd data som du tar från den här artikeln till det verkliga livet.Source link