Bra råd för någon som vill sluta röka


Rökare vet att de inte borde röka. När du står i ett rökområde, står ingen på hur hälsosam röken får dem att känna. Icke-rökare har ingen aning om vad som slutar ta, men ex-rökare gör. Fortsätt läsa den här artikeln för att få expertkunskap och insikter.

Du måste göra din rökningstopp så enkelt som möjligt. Gå inte på den kalla kalkonvägen. Om du försöker på så sätt finns det 95% chans att du kommer att misslyckas. Prova strategier som medicinering, terapi eller en patch. Dessa hjälpmedel hjälper dig genom de första stadierna av tillbakadragande och gör din plan att sluta röka lättare.

TIPS! Sluta röka gradvis. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig.

När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor. Hypnotisten kommer att försörja dig med positiv förstärkning medan du är i djup trance. Detta bidrar till att minska cigarettillverkningen.

När du har en rökning, försök försökstaktiken. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i den här tiden kommer din uppmaning troligen att gått. Om du inte ser de resultat du letar efter direkt bör du fortsätta försöka.

Undvik några av de platser och beteenden som kan leda till att röka cigaretter. Till exempel, om dina triggers inkluderar rökning under körning, slutet på en måltid eller körning, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Distrahera dig själv med något annat vid dessa tillfällen.

Tips! Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. När du är runt människor som går igenom samma saker som du är kan de hjälpa dig med de fysiska och känslomässiga utmaningarna som är förknippade med att sluta.

Överväg att använda ett nytt märke när du börjar tänka att sluta röka. Ge upp ditt favoritmärke till en som du tycker är helt hemskt. Båda som begränsar antalet cigaretter du röker och inte inhalerar medan du röker kan hjälpa dig att sluta. Det kan hända att det här gör cigaretterna obehagliga och hjälper dig i dina ansträngningar att sluta.

Positivt tänkande och motivation kan vara en viktig del av att sluta röka. Identifiera alla sätt på vilka ditt liv kommer att dra nytta av att vara en icke-rökare. Påminn dig om hur mycket bättre dina andetag, kläder och hem kommer att lukta, och hur mycket lättare blir det att hålla tänderna vita. Att acceptera att cigarettrökning har negativa hälsoeffekter kan vara skrämmande för vissa, men att fokusera på positiven kan också vara mycket motiverande.

Klipp tillbaka på hur mycket du röker. På så sätt kan du komma igång med dina ansträngningar för att sluta röka. Vänta en timme efter att ha vaknat för att få din första cigarett på morgonen och sluta röka efter middagen. För att skära ner, försök röka 1/2 av en cigarett istället för en full.

Tips! Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör.

Det absolut bästa rådet att hjälpa dig sluta röka är att bara göra det. Det är faktiskt det enda möjliga sättet att starta dig själv på vägen till en rökfri livsstil. När du slutar, låt inte dig själv börja om igen. Det kan verka ganska svårt. Det är den mest effektiva metoden, över tiden!

Rengör ditt hem, din bil och garderoben noggrant för att bli av med lukten av rök. Skrubba dina väggar och kaklade golv, schampo din møbel och mattor och tvätta eller torka dina fönsterbehandlingar. Detta kommer att hjälpa ditt hem att känna sig ren och fräsch och hålla dig från luktande rök varje gång du går genom dörren.

Du kan hitta stöd i form av onlinebaserade forum. Internet innehåller en mängd webbplatser som är avsedda för att hjälpa rökare att sluta sin vana. Det är bra att prata med andra ex-rökare så att du både kan jämföra de tekniker du använder för att hjälpa dig att sluta. För att inte tala om, det finns de som redan har genomfört den här besvärliga resan och helt enkelt vill erbjuda en hjälpande hand av erfarenhet och bevisade resultat.

TIPS! För att avvärja den viktökning som normalt förknippas med att sluta röka, ge din diet borta från godis och mot frukt och grönsaker. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produkt medan du stoppar viktökning i spåren.

Det är svårt för icke-rökare att föreställa sig varför du längtar efter en rök när den så klart kan skada din hälsa. De som inte är beroende av nikotin kommer aldrig att inse hur svårt det är att ge upp. De råd som delades här kom från människor som framgångsrikt har slutat sig, vilket ger dig en effektiv strategi att försöka. Använd dessa tips för att hjälpa dig att befria dig från att röka.Source link