Bra råd om du funderar på att sluta röka


Att vara beroende av rökning kan sätta dig i besvärliga situationer ibland. Du måste avstå från dina bekymmer och gå utanför för att röka, och det känns inte detsamma om du måste göra med något annat än att röka. Om du äntligen har fått nog att röka, och vill sluta läs vidare. Nedanstående artikel innehåller många metoder för att hjälpa dig att sluta röka.

Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Det är användbart att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar. Andra ex-rökare kan stödja dig i ditt försök att sluta röka, och kan föreslå tekniker för att försöka som fungerade för dem. Supportgrupper kan ofta hittas på din lokala kyrka, rekreationscenter eller community college.

Tips! Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför.

När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Denna icke-traditionella metod att sluta har visat stor framgång med många rökare. När du besöker en hypnotisörs klinik kommer du att sättas i ett trance tillstånd och positiva affirmationer om att sluta kommer att vara inbäddad i ditt sinne. När du vaknar kan du konstatera att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

Tala med en läkare om du behöver hjälp i dina försök att sluta röka. Det finns mediciner, som antidepressiva medel, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare. Din läkare kan också hjälpa dig att hänvisa till stödgrupper och andra resurser du kan använda för att se till att du lyckas sluta.

Om du vill hålla dig borta från någon viktökning som du kommer att ha som är involverad i att sluta röka, försök att äta frukt och grönsaker. En förnuftig diet hjälper till att förhindra någon viktökning du annars skulle kunna uppleva. Förstå att du kommer att ha matbehov efter att du har slutat, och det bästa sättet att mätta dessa begär är att skapa en hälsosam sinnesro genom hälsosam kost.

Älskade

Prata med dina nära och kära, för att att få sitt stöd för att sluta röka. Det är viktigt att de förstår att du behöver deras odödliga stöd. Låt dem veta att du är mer än sannolikt moody när du slutar, och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Se till att du har stöd från nära vänner och kära under din avslutande process. Det här stödet kan komma till nytta eftersom det inte är lätt att avsluta.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kommer att kunna ge dig användbara tips och råd för att göra det lättare att sluta. Din läkare kanske vill ha dig på receptbelagt läkemedel för att hjälpa dig att sluta.

Tips! För att du ska sluta röka framgångsrikt måste du utarbeta en lista med dina skäl för att göra det. Att göra en anpassad lista med saker att försöka kan hjälpa dig att lyckas sluta.

Varje gång du når en milstolpe i din resa för att sluta röka, belöna dig själv. Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, gå ut på bio. Efter en tobaksfri månad, reservera en plats på en restaurang som du sällan får njuta av. Till sist får du en stor behandling när du röker bort från ditt sinne.

Gör din familj och vänner medvetna om din avsikt att sluta röka. De kommer att vara där för dig, och de kan vara en stor kraft för att påminna dig varför du slutar röka. Ett stödsystem för familj och vänner är det bästa för dig. Det här hjälper dig att öka din chans att lyckas sluta röka.

Att upprätthålla en positiv utsikter och ett högt engagemang är viktiga aspekter av att sluta röka. Allt du behöver göra är att inse hur ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du äntligen har slutat. Tänk på att dina tänder kommer att bli ljusare och renare, ditt andetag och kläder kommer att lukta bättre, och ditt hem kommer att vara fullt av friskhet och renlighet. Att tänka på allt gott som kan hända som ett resultat av att sluta kan vara lika motiverande som att tänka på det dåliga.

Att vilja sluta är hälften av slaget. Rådgivning i den här artikeln bör motivera dig för att slutligen sluta röka. Försök använda dessa tekniker för att sluta röka.Source link