Bra råd om du funderar på att sluta röka


Rökning ruinerar ditt liv. Det gör din hudrink, dina tänder och fingrar gula och ditt andetag och hår stinker. Viktigast kan det få negativa effekter på din hälsa. Du kan vända de negativa effekterna i samband med rökning genom att sluta. Om du inte vet vad du ska göra för att sluta läser du den här artikeln.

Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite efter en liten stund. Under inga omständigheter bör du försöka sluta kall kalkon. Det handlar om en 95% chans att det här kommer att misslyckas för dig. Din chans att lyckas är störst med nikotinutbytesbehandling eller medicinering. Dessa saker hjälper dig med eventuella abstinenssymptom du kan uppleva och slutar lyckas mycket mer troligt.

Sluta röka

Försök med hypnos för att hjälpa dig att sluta röka. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet. När du är placerad i en djup trance, kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser som förblir inbäddade i ditt minne. Dessa bekräftelser kommer att vara i ditt undermedvetna, vilket kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.

Gå in i träningsrutinen genom att gå med i ett gym och uppta din rökningstid med bra motion. En bra träning underlättar också mycket stress från din dag. Om du inte tränar, börja långsamt med några promenader. Fråga din läkare innan du börjar delta i någon övningsaktivitet.

TIPS! Du kommer att bli mer framgångsrik om du inte försöker axla hela bördan av rökuppehåll. Informera din familj och vänner om din plan att sluta, och acceptera deras kärlek, uppmuntran och stöd när du bekämpar din kamp.

Om du vill sluta röka, tala med din läkare. Din familjläkare kan erbjuda hänvisningar och resurser som du annars inte har tillgång till. Om din läkare anser att det är lämpligt, kan de ordinera dig medicinsk hjälp med att sluta.

Försök aldrig att sluta röka själv. Få lite stöd från dina nära och kära. Informera dem om orsakerna till att du försöker sluta, och låt dem hjälpa dig. Tänk på att gå med i en supportgrupp i ditt område. Ibland genom att prata med andra som hanterar samma uttag och problem som du är kommer att hjälpa dig att luta sig på varandra och sluta sluta vana.

Du kanske vill röka ett alternativt cigarettmärke när du funderar sluta vana. Genom att använda ett märke du ogillar, blir rökning lite mindre tilltalande. Rök dem precis som att du rökt ditt favoritmärke, så att du får den fulla upplevelsen av deras nastiness. Du kan tycka att det här gör cigaretterna obehagliga och hjälper dig i dina ansträngningar att sluta.

TIPS! När du förbinder dig att sluta röka, planera lämpliga belöningar för varje milstolpe du uppnår. Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, gå ut på bio.

Att sluta röka är svårt, men det är värt det, eftersom det kan dramatiskt öka kvaliteten på din hälsa, ditt sociala liv och ditt fysiska utseende. Nu när du har läst detta, förhoppningsvis känner du dig mer optimistisk om att sluta. Välj några av de tips som finns här för att hjälpa dig att komma igång med ditt beslut att sluta idag.Source link