Bra råd om du funderar på att sluta röka


De flesta rökare skulle vilja sluta, men de blir avskräckta utan att ens ge sig en chans. Avsluta kommer genom beslutsamhet och en positiv attityd, tillsammans med några användbara tips som de nedanför. Sätt på dessa tips och du kommer att upptäcka att det är lättare att sluta än du trodde.

Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. När något läggs i skrivning kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker. Det kan hålla dig fokuserad på ditt mål, vilket borde göra det lättare att sluta.

TIPS! Sluta röka gradvis. Att försöka sluta med kallt kalkon är aldrig en bra idé.

Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Undvik att gå kallt kalkon. Det finns en stor chans att du kommer att misslyckas om du använder den här metoden. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, kan en patch, medicinering eller terapi vara till hjälp. Dessa hjälpmedel hjälper dig genom de första stadierna av tillbakadragande och gör din plan att sluta röka lättare.

Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp med att sluta röka. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör. Hypnotisten sätter dig i trance och ger dig positiva bekräftelser som håller med dig. När du lämnar hypnotisören kommer din önskan att sluta röka hos dig.

Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill kyla kalkon, överväga nikotinersättningsterapi. Dessa finns i disken på något apotek och ger din kropp en liten mängd nikotin, vilket kan minska abstinenssymptomen och få dig genom de värsta tiderna.

TIPS! Ta bara varje dag som det kommer. Att ge upp tobaksvanan är en lång process.

Försök inte sluta röka utan stöd. Berätta för dina vänner och släktingar att du slutar, och få dem att ge dig en hand. Tänk på att gå med i en supportgrupp i ditt område. Möta andra som vill sluta hjälpa dig att vara motiverad och du kommer att kunna dela tips.

Om du rökt, inne i ditt hus, ge det en fullständig rengöring när du har slutat. Skrubba dina väggar och kaklade golv, schampo din møbel och mattor och tvätta eller torka dina fönsterbehandlingar. Detta kommer att göra det så att du inte påminns om att röka varje gång du kommer in i ditt hem, för att det kommer att få en ren, frisk lukt.

Få stöd genom onlineforum och supportgemenskaper. Många webbplatser finns enbart för att hjälpa människor att sluta sin tobaksvanor för gott. Det kan vara till hjälp att prata med andra rökare om de olika sluttekniker som de har försökt. De kollegor du träffas där kommer att ha en djup förståelse för vad du går igenom, vilket ger dem möjlighet att hjälpa dig att lyckas.

Happy Hour

Du kanske vill undvika aktiviteter som hör samman med att röka när du bestämmer dig för att sluta. Om du hade morgonkaffe och en cigarett eller gick till happy hour och rökt, ändra din rutin. Om du inte går till happy hour kan du kanske undvika begäret.

Tänk på hur din rökning påverkar de som du älskar och hur det i sista hand kan riva dem med år med dig. Det finns statistik som säger att så många som en av fem amerikanska dödsfall är relaterade till rökning. Vill du verkligen vara en annan statistik?

Tips! När du tänker sluta byt du byte varumärken. Byta till ett varumärke som du inte tycker om eller en cigarett som du inte gillar smaken av.

Som nämnts i början av denna artikel vill vissa rökare sluta men har inte viljestyrka att göra det. De som slutade röka har vanligtvis en stegvis planering och en bra motivation och stöd för att hålla dem på väg. Använda trick och tips i artikeln kan skapa en kampplan för dig själv, och framgång kan vara din.Source link