Bra råd om du funderar på att sluta röka


Att vara rökare kan sätta dig i obekväma situationer ibland. Du kan känna behovet av att avbryta konversationer för att få en cigarett, och du känner inte rätt om du inte har dina favorit tobaksprodukter med dig. Läs vidare för att ta reda på vad du slutade röka en gång för alla. Artikeln innehåller en hel del användbara tekniker för att uppnå ditt mål.

Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten före rökning. Om du slutar ge dig i alla fall, kan förseningen åtminstone minska din rökning för den dagen.

Hitta metoden att sluta som är lättast för dig. Att försöka sluta med att gå kallt kalkon är aldrig en bra idé. 95% av tiden, kommer personer som försöker sluta röka med hjälp av den kalla kalkonmetoden börja röka igen strax efter att ha försökt sluta. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, är det bättre att använda terapi, nikotinersättningsprodukter, mediciner eller en kombination av dessa metoder. Du kommer att ha en lättare tid att göra det genom ett tidigt tillbakadragande, vilket ger dig en bättre chans att sluta.

Tips! Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite efter en liten stund. Gå inte till den kalla kalkonvägen.

Få mycket sömn varje natt om du försöker sluta röka. För många, uppehåller sig sent om natten ger de ökad cigarettbehov. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du går och lägger dig på ett schema, kommer du att fokusera och kunna stoppa alla begär. 19659002] Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött.

Ersättningsbehandling

När du känner trangen till en cigarett, sätt en viss tid som du kommer gör dig själv vänta. Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka, eller avsluta ett glas vatten. Detta hjälper dig att minska dina frestelser och flytta ditt fokus någon annanstans. Fördröjning kan bidra till att minska det belopp som du röker, vilket kan göra en betydande skillnad under året.

TIPS! När du är nära att ge dig efter dina önskemål för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du är tillåtas att hänge sig. Tvinga dig att slutföra något annat jobb, innan du kan få en cigarett.

Överväg att använda en nikotinbytebehandling. Återkallande från cigaretter kan ge dig irritation, slöhet och irritation. Cravings kan vara mycket kraftfulla. Du kan hjälpa till att minska dessa känslor genom att använda nikotinutbytesbehandling. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. alltså.

Om du till exempel röker alltid när du pratar i telefon måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett . Försök hitta någonting för att tänka på distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Det första steget i ett program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du ska göra det. människor misslyckas eftersom de ger upp eller håller sig i brist på viljestyrka. Du kan förbli engagerad genom att tänka på orsakerna som du ville sluta börja med.

Se till att du får en tillräcklig mängd sömn när du håller på med att ge upp din rökvanor. Sena nätter kan ge mer tid att längta efter nästa cigarett för vissa individer. Många gånger finns det ingen runt under sena kvällstimmar, vilket gör det lättare att smyga i ett par puffar. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, kommer du att vara fokuserad och kunna stoppa alla begär.

Du bör inte försöka att axla hela bördan av att röka ensam. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp.

Secondhand rök kan orsaka cancer och andra viktiga hälsofrågor. Genom att sluta minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne och förbättrar kvaliteten på den luft som de andas. Avsluta kommer att göra både dig och de du älskar.

Du måste hitta sätt att alltid ha hög motivation. Det kan innebära att motivationsmeddelanden läggs på kontorsmuren eller genom att bära armband för att symbolisera dina intentioner.

Fördröjningstaktiken är ett effektivt sätt att hantera överväldigande begär. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått. Om så inte är fallet, upprepa det steget så många gånger som nödvändigt.

TIPS! Du bör försöka fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en cigarett. Berätta för dig själv att du väntar ca 10 minuter och sedan bedöma hur du känner.

Nu är det dags att sluta röka. Ange inte ett datum i framtiden som hänger på något annat, gör bara dagen din dag att sluta. Att sluta idag kommer att sluta ge dig till en eventuellt dödlig sjukdom. Du kommer också att förbättra din familjs hälsa genom att skydda dem från begagnad rök, vilket gör det mycket viktigare att sluta.

Om du känner att du håller på att knäcka, ring någon för Stöd. Det är inte bara att prata ett bra sätt att distrahera dig från dina begär, det är trevligt att veta att någon bryr sig och kan hjälpa dig att ta itu med problemet med någon annans hjälp.

Många människor som försöker sluta röka bära hårt godis eller tuggummi med dem av denna anledning. Vissa andra upplever lindring med elektroniska sådana för att hjälpa dem att sluta röka.

Tala med din läkare om du har svårigheter att sparka din rökvanor på egen hand. Han kan ordinera dig ett läkemedel för att underlätta din ångest, abstinenssymptom och till och med irritabilitet. Din läkare kan också presentera dig för ett nätverk av support, inklusive hotlines och grupper, som gör det mer troligt att du kommer att sluta.

Håll reda på dina rökvanor. När vill du röka?

Använd sunt förnuft när du äter. Du bör inte försöka att dieten medan du slutar röka. Du borde äta i en balanserad och hälsosam kost. Studier har visat att frukter, frukter och fettrika mejeriprodukter har en dålig smak. Att äta dessa livsmedel kommer inte bara att öka din hälsa utan också hjälpa dig att sluta röka.

Tänk på vilka utmaningar du kan möta när du först slutar röka. De flesta som misslyckas med att sluta, återvänder till vana inom några månader från att börja försöka sluta. Det kan vara väldigt frestande att få en snabb cigarett om du är trött eller trött. Se till att du förstår de saker som utlöser dina uppmaningar och frestelser.

Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, överväg att hjälpa processen med att försöka byta ut nikotinplåster eller tuggummi. Dessa över-the-counter produkter kommer att leverera nikotin till din kropp under din avslutande ansträngning. De kan avvärja de vanvettiga fysiska abstinenssymptomen.

TIPS! Om du inte kan sluta kall kalkon byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött. Du ger din kropp den nikotin det är van vid att ha så att din kropp inte går in i uttag genom att inte ha ett ämne som det brukar bli regelbundet.

Bara allvarligt att ha en önskan att sluta kan vara hälften av slaget. De tips du just läste borde ge dig resten av vad du behöver för att dike denna vana en gång för alla. Prova några av de tekniker du just läste för att hjälpa dig att befria dig från önskan att röka.

Det är självklart att du ska lära dig allt du kan om ett ämne innan du gör någonting längre. Börja planera hur du kan införliva kunskapen som lärt sig från den här artikeln till ditt liv. Genom att använda tipsen här kommer du att fungera bra.Source link