Bra råd om du funderar på att sluta röka


Du kommer ofta höra att folk säger att det är mycket svårt att sluta röka, men kanske beror det på att människor bara inte vet hur man gör det. Liksom med allt i livet, ju mer kunskap du har om något, desto lättare blir det. Följande tips hjälper till att alla försöker sluta röka.

Dessa personer kommer att erbjuda dig vägledning, support och vägledning för att sluta. Supportgrupper kan ofta hittas i din lokala kyrka, även på Internet, så ta tid att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Se till att du får mycket vila när du slutar röka. För många personer, uppehåller sig sent på natten, får de ökad cigarettbehov. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, är du mycket mer sannolikt att sluta röka för gott .

TIPS! Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Det här är en process som kan ta månader innan resultatet är uppenbart.

Din primärvårdspersonal kan vara en stor resurs om du inte kan sluta när alla andra strategier misslyckas. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, såsom vissa antidepressiva medel, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare.

Tala med din läkare för att se om han kan hjälpa dig att planera att sluta röka. Din läkare kan ha resurser för att sluta röka som du inte hade.

Sluta röka

Tips! Ha personer som du vet att du kan lita på för att hjälpa dig sluta röka. Det är dock kritiskt att de förstår att du vill ha ett positivt stöd, inte besvär.

Secondhand rök kan orsaka cancer och annan stor hälsa hos alla som står i kontakt med dig. Genom att sluta röka förbättrar du inte bara din egen hälsa och förbättrar luftkvaliteten som de andas. Att sluta röka nu kommer att förbättra hälsan hos dig och dina nära och kära.

Minska mängden cigaretter du röker. Det hjälper dig att vägleda dig på vägen för att stoppa din rökningstussresa. Försök vänta minst en timme innan du har din första morgoncigarett. Du kan också försöka bara röka en halv cigarett snarare än en tid att skära på att röka.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller saker som du normalt röker.

Tips! Det tar engagemang att få genom processen att sluta, vilket innebär att du måste fatta beslutet att göra det. Många misslyckas med att sluta för att de har fel inställning.

Även de bästa ansträngningarna och framtiden. Du kan använda detta för att hjälpa dig att nå framgång vid någon tidpunkt i en framtida ansträngning i framtiden.

Ta bort alla askfat och tändare som du kan ha runt ditt hem. Tvätta dina kläder och städa ditt hus för att ta bort rökens lukt. Att göra dessa saker kommer att göra det mindre troligt att du inte kommer påminnas om att röka och sluta med ett cigarettbehov.

Rökning har förmodligen varit något du brukade hjälpa dig att gå igenom stressiga händelser. Om så är fallet, är det dags att hitta ett annat sätt att avspänna!

TIPS! Försök inte göra det själv. Berätta för dina vänner och släktingar att du slutar, och få dem att ge dig en hand.

Träning ger en hälsosam, som kan förbättra ditt humör och hjälpa dig att fokusera på något annat än dina begär. Övning kommer också att bidra till att öka din metabolism för att kompensera för det slag som krävs när du slutar röka, vilket hjälper dig att minimera den viktökning du upplever.

Rådgivning kan hjälpa dig att sluta smoing. Det finns ibland känslomässiga problem som lurar bakom uppmaningen att röka. När känslomässig stabilitet är intakt, är det lättare att sluta röka.

Ta dina nära och kära in när du fattar beslutet att sparka röken vana. Låt alla veta att du har bestämt dig för att sluta. Deras extra stöd kan vara den övergripande faktorn som hjälper dig att uppnå framgång. Du kan också tänka dig att gå med i en supportgrupp eller försöka kognitiv beteendeterapi för att hjälpa ditt försök att sluta.

TIPS! Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att byta till ett annat märke av cigaretter. Välj menthol eller ett varumärke du finner obehagligt.

Du kan byta ut rökningstid genom att delta i träningsrutinen istället för att röka. Eftersom din kropp läker av den skada du har gjort när du rökt, börjar du se bättre fitness och energi när du tränar. Om du styrker din kropp genom träning, kommer du att vilja ha cigaretterna mindre och mindre.

Prova en annan andra än att röka som du kan använda för att irritera människor som buggar dig om att röka. Att köra för någon annan kommer inte alltid att vara den bästa vägen.

Det kan vara väldigt känslomässigt svårt att sluta röka. Cravings är riktiga saker och de är inte alltid lätta att motstå.

Tips! Om du röker i ditt hem, ge det en noggrann rengöring när du slutar. Du ska städa din møbel och mattor, rensa väggarna och rengöra dina gardiner och draperier.

Berätta för dina vänner och kollegor att du planerar att sluta röka. Om alla dessa människor vet att du vill sluta, hjälper de dig också att hålla dig till den. Du kommer inte att vilja göra dig besviken eller misslyckas med att uppfylla dina förväntningar. Detta kan hjälpa dig när det blir svårt att få saker.

Sluta röka

Du borde veta vet hur viktigt det är att lära dig mer om rätt teknik för att sluta röka. När du väl vet vad som är effektivt och vad som inte är, kommer du att upptäcka att det egentligen inte är så svårt att sluta röka. Använd det du har lärt dig i den här artikeln och du kommer snart att kunna sluta.

Tips! Det bästa sättet att sluta röka är att sluta idag. Ett framtida datum kommer att vara alltför frestande att skjuta upp och släcka, så det är bäst att bestämma att det idag är dagen du kommer att sluta.

Låt inte Array överväldiga eller skrämma dig. Om du tittar noggrant hittar du flera intressanta resurser på. Denna artikel kommer säkert att vara till stor nytta för dig. Använd de tips som fungerar för dig, och hitta även några av dina egna.Source link