Bra råd om du tänker sluta röka


Varje rök vet att de måste sluta. Det är ganska osannolikt att någon annan rökare anmärker på hur mycket de röker för att förbättra sin hälsa. Icke-rökare kan försöka förstå de många svårigheterna att sluta, men någon som tidigare rökt och slutat kan vara en gudstjänst. Läs vidare för andra ex-rökare.

Att skriva något ner kan förändra hela ditt tankesätt. Det kan hålla dig fokuserad på ditt mål, eventuellt sluta lite lättare.

Bryt ner fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör. Det kommer att hjälpa dig att vara motiverad och fokuserad på framgång, och kanske sluta lite lättare.

Tips! Du kan hitta en supportgrupp i ditt område för det stöd du behöver för att kunna sluta röka. Att arbeta med andra som slutar eller som slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt yttersta mål.

Dessa typer av människor kan vara en bra ryggrad som kan hjälpa dig att sluta och hantera tips. Supportgrupper kan hittas på rekreationscenter, gemenskapskollegier, så ta tid för att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Gör en lista och specificera alla metoder du kan använda för att hjälpa dig sluta röka. Varje person är unikt sätt att ta hand om saker gjorda. Du måste räkna ut vad som fungerar bäst för dig. Skapa denna personliga lista gör det här.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ställa in fler mål när du känner dig bekväm med din engagemang för att sluta.

Du kan belöna dig själv på olika sätt genom att gå med i ett gym. Du kan använda tid som du brukar röka för att träna och få din hälsa tillbaka i ordning. Du kan uppleva stor stressavlastning genom träning. Börja långsamt genom att ta promenader runt ditt grannskap. Innan du börjar en övningsplan, diskutera det här med din läkare.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om du inte gör det, upprepa processen! Berätta för dig själv att du väntar fem till tio minuter innan du röker.

Om du till exempel röker alltid när du pratar i telefon måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

För att undvika att uppleva begär som är relaterade till nikotin, upptäck hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Du kan prova nya hobbies, lära dig en ny skicklighet eller hobby eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp. När du har stillestånd, uppta dig själv med ljuvliga distraheringar som läsning, böcker och spel, så du tänker inte på att röka.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Var tydlig att du behöver deras oöverträffade stöd och uppmuntran, och att något mindre kan negativt påverka dina ansträngningar. De bör också veta att nikotinuttaget kan påverka ditt humör i början, vilket gör att du verkar oskaraktiskt korthärdad eller grumpig. Det är inte enkelt att sluta röka, du borde alltid utveckla ett stödsystem.

Vissa människor tycker inte om tanken på att sluta kall kalkon, så ge nikotinersättningsterapi ett försök. Dessa över-the-counter produkter kommer att leverera nikotin till din kropp under din avslutande ansträngning.

Motivation och positiv attityd är viktiga punkter när du försöker sluta röka. Tänk på att förbättringen i ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du kommer att ha. Tänk på att dina tänder kommer att bli ljusare och renare, dina tänder kommer att se vitare ut, och ditt hem kommer att vara fullt av friskhet och renlighet. Medan många människor svarar på negativ förstärkning kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta med.

Du måste göra allt för att hålla din motivation i sikte hela tiden. Du kan lägga motivationsmeddelanden på ditt kontor eller ha på dig smycken som påminner dig om din kamp.

Icke-rökare förstår inte varför du röker när du vet vad det gör för dig. De vet inte hur svårt det är att sluta. De råd som delades här kom från människor som framgångsrikt har slutat sig, vilket ger dig en effektiv strategi att försöka. Använd deras erfarenhet och tekniker för att befria dig från din missbruk av rökning.

När du funderar på att sluta röka, gör ett avtal för att se din läkare. Han kommer få tillgång till tekniker och verktyg som du inte kommer att kunna få på egen hand. När du har pratat om din situation kan läkaren ordinera ett läkemedel som hjälper dig att övervinna nikotinberoende.

Nu när du har allt detta bra råd om Array, är det dags för dig att använda allt för bra användning. Lärande är inte en enkel process, men det är viktigt. Du borde ha en fullständig förståelse av ämnet på nolltid.Source link