Bra råd om hur man ger upp att röka


Rökning är en ohälsosam aktivitet som kan få allvarliga negativa konsekvenser för både dig och människorna omkring dig. Om kan orsaka hjärtattacker, emfysem, lungcancer, halscancer och många andra allvarliga hälsofrågor. Begagnad rök är också farlig. Du kan se hur sluta blir ännu mer brådskande. Den här artikeln innehåller flera tips som kan hjälpa dig att sluta med framgång.

Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du tar en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär. Detta hjälper dig att minska dina frestelser och flytta ditt fokus någon annanstans. Om du vill röka en cigarett kan förseningen få dig att röka en mindre cigarett den dagen.

Sluta röka

Hypnos är värt att prova för dem som söker ett sätt att sluta röka. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. En hypnotisör har förmåga att plantera starka och permanenta förslag i ditt undermedvetna. När du vaknar från denna trance, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var tidigare, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

En av nycklarna för att sluta för gott undviker de saker som får dig att röka. Ett par exempel är som om du röker efter att du äter en måltid eller när du kör din bil. Du måste identifiera dessa triggers och ändra hur du svarar på dem så att du inte börjar börja röka automatiskt. Leta efter konstruktiva aktiviteter och distraheringar, för att uppta ditt sinne under dessa perioder.

TIPS! Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. Genom att förmedla människorna nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas.

När du slutar röka, ge dig själv belöningar för varje milstolpe du passerar längs vägen. Till exempel kan du bestämma dig för att se en film som en behandling för att markera en vecka utan en cigarett. När du har passerat den månaden långa milstolpe, njut av en fin kväll ute på din favoritrestaurang. Efter det fortsätter du att belöna dig en gång i taget tills rökning inte längre är i ditt sinne alls.

Håll dig så optimistisk som möjligt när du utvecklar en behandling för att sluta röka. Tänk på de många sätt som ditt liv kommer att förbättra när du avslutat. Tänk på allt som kommer att förbättra, från din hud, till ditt hår, till din andedräkt, till lukten av din bil. Att acceptera att cigarettrökning har negativa hälsoeffekter kan vara skrämmande för vissa, men att fokusera på positiven kan också vara mycket motiverande.

Försök att minska rökning till varje pris för att förbättra hälsan. Detta kan börja processen att sluta vanan helt och hållet. Du bör åtminstone vänta en timme eller två innan du får en rök när du vaknar. Försök röka en halv cigarett när du röker för att skära ner lite åt gången.Source link