Bra råd om hur man ger upp rökning


Att sluta röka är inte lätt, även för de som är starkvilja. Rökning ger en viss tillfredsställelse, även för dem som vill sluta. Använd de tips du håller på att läsa för att koppla bort dina känslor från din nikotinberoende och bli av med det för gott.

Om du vill att röket smälter din lösning, försök åtminstone att avlägsna det så länge som möjligt . Ta en lång promenad, diska eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka. Bara lite extra tid innan du tänder upp kan hindra dig från att röka den cigaretten. Genom att använda fördröjningstekniken kan du röka en mindre cigarett om dagen.

TIPS! Försök att sluta röka med hjälp av den metod som är lättast för dina behov. Att försöka sluta med att gå kallt kalkon är aldrig en bra idé.

Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen. Deras stöd kommer att vara ett stort steg för att hjälpa dig på vägen för att sluta röka en gång för alla.

När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk attityd och motivation för din resa. Olika sätt att arbeta för olika människor. För att få det bästa resultatet är det viktigt att du identifierar dina egna styrkor och svagheter och de taktik som passar bäst för dem. Att göra en lista kan hjälpa dig att uppnå detta.

Du borde oroa dig för att gå igenom en dag efter en annan. Det finns inget behov av att bo på att stanna för alltid; helt enkelt lösa för att sluta röka för den dag du är i just nu. Att göra kortare mål gör det lättare för dig att hantera, både mentalt och fysiskt. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så snart du blir bekväm med åtagandet att sluta.

TIPS! Kan hypnos fungera för dig? Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer. När du är under hypnos, kommer hypnotisören att fylla ditt sinne med positiva tankar om att sluta röka.

Några bra sätt att komma i form, vara aktiv och avleda dig från att röka är att delta i ett träningsprogram och anmäla dig till lokalt gym. Träning kommer att göra din stress försvunnen. Om du inte har tränat regelbundet, börja sedan långsamt genom att gå en promenad ute en gång varje dag eller två. Innan du börjar träna någon typ av träningsrutin, prata med din läkare.

Nikotinutbyte

Nikotinersättningsterapi kan vara ett effektivt vapen för att bryta rökningens vana. Uttagssymptom innefattar depression, slöhet och irritabilitet. Cravings kan vara svårt att ignorera. Nikotinbytesbehandlingar kan hjälpa dig att övervinna dessa begär samtidigt som du minskar mängden nikotin i kroppen. Rökare som använder nikotingummi, fläckar eller pastiller som ett hjälpmedel för att försöka sluta dubbla chanserna för att lyckas. Kom bara ihåg att aldrig koppla dessa produkter med rökning.

Tips! När en cigarettsträng slår, försök att genomföra förseningar. Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden.

Undvik några av de platser och beteenden som kan leda till att röka cigaretter. Ändra ditt beteende, så du är inte frestad, till exempel, gå till nya restauranger som inte tillåter att röka. Leta efter konstruktiva aktiviteter och distraheringar, för att uppta ditt sinne under dessa perioder.

Försök inte sluta röka utan stöd. Be om stöd och uppmuntran från dina vänner och familj, så att de vet att du vill sluta och låta dem ge dig hjälp. Att gå med i en supportgrupp kan också vara en stor hjälp. Att prata med dem som delar samma upplevelse kan hjälpa dig genom processen.

Att tänka på ett positivt sätt och motiveras är viktiga delar när man slutar röka. Tänk på förbättringen i ditt liv du kommer att ha. Tänk på att dina tänder kommer att bli ljusare och renare, ditt andetag och kläder kommer att lukta bättre, och ditt hem kommer att vara fullt av friskhet och renlighet. Att acceptera att cigarettrökning har negativa hälsoeffekter kan vara skrämmande för vissa, men att fokusera på positiven kan också vara mycket motiverande.

TIPS! Försök att uppmuntra vänner och familj att stödja ditt beslut att sluta röka. Låt dem veta att du behöver den typen av stöd och att det inte finns något behov av att dömas av dem.

När du slutar röka behöver du inte orsaka stress eller verkar ouppnåelig. Det är möjligt att sluta med förtroende och beslutsamhet. Börja din strävan genom att använda de tips som anges ovan i din dagliga rutin idag. Vem vet? Du kan till och med överraska dig själv!Source link