Bra råd om hur man ger upp rökning


Rökning kan verkligen påverka ditt livs kvalitet. Det kan också påverka din hälsa dramatiskt negativt. Du kan vända de negativa effekterna som är relaterade till rökning genom att sluta.

Se till att du får mycket vila om du arbetar för att sluta röka. För många rökare ökar cigarettbehovet under sena nätter. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om så inte är fallet fortsätter du med denna taktik tills den slutligen fungerar.

TIPS! Att utveckla en ärlig lista över rökfördelarna och nackdelarna med att röka kan hjälpa dig att uppnå ditt mål att sluta röka. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv.

Din primärvårdspersonal kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. Det finns mediciner, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan hjälpa dig att sluta med mycket mindre obehag.

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyten. När du lider av nikotinuttag kan du bli irriterad, irritabel, irritabel eller frustrerad. De konstanta begären kan vara överväldigande. Nikotinutbytesbehandling kan hjälpa dig att hantera dessa känslor. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. därför, dock.

Till exempel, efter en vecka utan att röka, gå till en film. När du har passerat den månaden långa milstolpe, gå ut för en speciell måltid. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt du glömmer att röka längre.

Tips! Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, använd nikotintum eller hudfläckar. Att använda dessa nikotinavgivande OTC-produkter i samband med din egen personliga viljestyrka kommer att bekämpa de grova symtomen på uttag.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att byta till en annan märkesbrytare. Överväg att byta till ett varumärke du inte bryr dig om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Denna teknik kommer att underlätta dig att sluta röka.

Sluta röka

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp när du försöker sluta röka. Tänk positivt på hur ditt liv du slutar röka. Tänk på att andan inte luktar så illa, ditt andetag och kläder kommer att lukta bättre, och din bostad kommer inte längre att ha en röklukt. Medan många människor svarar på negativ förstärkning är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

TIPS! Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare har tillgång till upphörande resurser som du inte gör.

De flesta som försöker sluta misslyckas med vanan mer än en gång. Stanna bara omedelbart och se hur långt du kan gå utan att starta tillbaka. Om du röker igen, sätt snabbt ett nytt slutdatum. Varje gång lär du dig vad som gick fel och strävar efter att sluta längre nästa gång.

Nu är det dags att sluta röka. Välj inte ett datum för framtiden, börja idag och skapa plan och säkerhetskopior som du behöver vara framgångsrika. Att sluta kan minska risken för att du tar ett annat steg mot en försvagande eller dödlig sjukdom. Du håller också din familj från att bli offer för begagnad rök, vilket gör det ännu viktigare att du slutar.

Att sparka röksvanen är sällan en lätt feat, men det kommer att vara väl värt det på flera sätt än man kan tänka sig. Ovanstående råd bör ge dig möjlighet att fatta kloka beslut på din resa för att sluta röka. En av de viktigaste fördelarna med att sluta röka är ett nytt förtroende du kommer att utveckla i din förmåga att övervinna oddsen. Börja använda en av de tips du läste just idag.

Tips! Du måste acceptera att du behöver hjälp att sluta. Berätta för dina vänner och släktingar att du slutar, och få dem att ge dig en hand.

Om du inte vet var du ska börja, känner du dig inte avskräckt. Lyckligtvis finns det många ställen du kan vända. Den här artikeln ska hjälpa dig att komma igång med dina projekt relaterade till Array, men kom ihåg att du kanske behöver lära dig mer om detta ämne. Applicera dessa tips och tricks för att få stor framgång.Source link