Bra råd om hur man ger upp rökning


Att sluta röka vanan är inte lätt för någon, även de som är mycket starka viljat. Även människor som är desperata att sluta tror fortfarande att rökning ger något åt ​​dem. Använd de tips du ska läsa för att koppla bort dina känslor från din nikotinberoende och bli av med det för gott.

Gå med i ett gym eller skapa en träningsrutin, inte bara för att få fördelar relaterade till din hälsa, utan för att hjälpa dig hålla borta från cigaretter också. Övning är också en mycket effektiv stressavlastare. Om du är ny att träna, börja långsamt genom att gå varje dag.

TIPS! För att öka sannolikheten för att du lyckas sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa konsekvenserna av att sluta. Genom att skriva ner dessa saker börjar du styra riktningen för din syn på att sluta.

När du försöker sluta röka, måste du se till att du undviker några triggers som gör att du vill ha en cigarett. Till exempel, om du alltid röker när du pratar i telefonen, än du behöver hitta något annat att göra med dina händer, eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Hitta något annat som kan tänka dig av saker när det händer

Du ska inte försöka sluta röka ensam. Få lite stöd från dina nära och kära. Informera dem om orsakerna till att du försöker sluta, och låt dem hjälpa dig. Det är också en bra idé att gå med i en supportgrupp. Att prata med andra människor som förstår kommer att låta dig arbeta genom det.

När du slutar röka, ge dig själv belöningar för varje milstolpe du passerar längs vägen. Ta dig till exempel en film efter en vecka av att vara rökfri. En gång i månaden har gått, gå ut för en speciell måltid. Efter detta ökar långsamt din belöning tills det är uppnått att du inte tänker på att röka längre.

TIPS! Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut mot det så länge som möjligt. Tvinga dig själv att göra något, om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricka ett helt glas vatten innan du får en cigarett.

Du vill berätta för din familj och vänner om dina planer att sluta rökning. De är där för dig och de kommer att hjälpa påminna dig om att du måste sluta. Att använda ett bra stödsystem är fördelaktigt när du slutar. Detta ökar mycket chansen att du lyckas, och det kommer att få dig där du vill vara.

Om du verkligen vill sluta röka, bli bra att sluta. De flesta människor kommer inte att lyckas sluta på sitt första försök. Sluta bara, och se hur långt du kan gå utan att starta tillbaka. Om du röker igen, försök bara att ställa in ett nytt slutdatum. Varje gång du måste sluta, tillåt dig så länge som möjligt. Låt varje misstag vara en lärande möjlighet. Du kommer att upptäcka att du kommer att bli bättre att sluta, och så småningom kommer du att sluta helt.

Det bästa du kan göra för att starta din cigarettfria livsstil är att sluta röka. Det bästa sättet att börja ditt uppdrag är att sluta helt och hållet. Genom att göra detta gör du en pakt att aldrig börja röka igen. Denna strategi är kanske inte den enklaste metoden att sluta. Det är den mest effektiva metoden, över tiden!

TIPS! Vila är viktigt när du slutar röka. För många människor, om du är sent, kommer det att göra att du vill röka.

Det kraftfulla rådet ovan visar att du kan möta sluta utan rädsla och öka din chans att lyckas. Genom att använda råd från denna artikel och hålla sig fokuserad, är det möjligt att effektivt sluta röka. Du kan bara överraska dig själv med vad du kan när du verkligen tänker på det!Source link