Bra råd om hur man ger upp rökning


Rökning kan skada din hälsa och förändra din livsstil. Det påverkar hur du ser ut, fläckar dina tänder och gör dina kläder luktar. Rökning är mest skadlig för din hälsa. Ju tidigare du slutar röka, desto tidigare kommer din kropp att återhämta sig från dess negativa påverkan. Om du kämpar med tanken att sluta läser du följande artikel för tips om var du ska börja.

Kom bara igenom en dag om du försöker sluta röka. Att sluta röka är en lång process. Tänk inte för långt framåt i tiden. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, vilket hjälper till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

TIPS! Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör.

Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa mycket eftersom du skapar en källa till riktning. Varje person har ett unikt sätt att ta hand om saker och uppnå mål. Det är mycket viktigt att du hittar något som fungerar bra för dig. Skapa din egen lista gör det här.

Som med andra missbruk, närma sig varje dag utan en cigarett som en liten seger. Snarare än att fokusera på att aldrig ha en cigarett någonsin igen, koncentrera dig bara på att inte lysa upp idag. Ibland har det en kortare tidslinje som gör det lättare för dig mentalt och fysiskt. När varje dag går, förläng din tidslinje lite mer in i framtiden.

Börja träna. Det kommer inte bara att hjälpa dig att komma i form, det kan hjälpa dig att hålla dig upptagen och undvika cigaretter. Rörelse av något slag är också ett effektivt verktyg för stressavlastning. Om du är ute av form och inte har utövat på ett tag kan du börja långsamt genom att bara gå en promenad varje morgon eller varannan dag. Fråga din läkare innan du börjar delta i någon övningsaktivitet.

TIPS! Rökningstoppning är en av de få gånger när det är bäst att förhöra; Fördröjning taktik är ofta en effektiv strategi. Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kroppen under den tiden kommer du normalt att hitta 10 minuter senare, kommer begäret att gått.

Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. De flesta har mer intensiv cigarettbehov sent på kvällen. Många gånger finns det ingen runt under sena kvällstimmar, vilket gör det lättare att smyga i ett par puffar. Att ha åtta timmar att vila varje natt kommer att hålla dig fokuserad och det blir lättare för dig att kontrollera dina begär.

Gör en studie av vad som utlöser din rökning, och hitta sedan sätt att undvika dina triggers. Många tycker att de har en koppling mellan körning och rökning, till exempel. I så fall måste du tänka på sätt i förväg för att ändra ditt körbeteende så att du inte ständigt frestas i bilen. Hitta något annat att distrahera dig under dessa tider.

Du kommer att bli mer framgångsrik om du inte försöker att axla hela bördan av rökavbrott. Titta på dina vänner och familj för lite uppmuntran genom att låta dem veta att du försöker sluta. Om de kan erbjuda lite hjälp, låta dem ge dig den hjälpen. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp. Ibland kan du prata med någon som upplever samma situationer som du är, kommer att hjälpa dig att fortsätta.

TIPS! Innan du börjar röka, är det viktigt att du är säker på att du kan vara motiverad och engagerad. De flesta misslyckas eftersom de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess.

Om du rökt, inne i ditt hus, ge det en fullständig rengöring när du har slutat. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, inklusive: mattor, gardiner och gardiner, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Lukten kommer att vara uppfriskande och inte påminna dig om cigaretter när du går runt ditt hem. Håll cigaretter ur dig genom att eliminera luktarna.

Gör ett löfte att aldrig ta en ny puff igen. Du kan förmodligen övertyga dig själv en rök kommer inte att skada dina framsteg, men sanningen är det verkligen kommer att göra. Låt dig veta att även om man har en kommer att orsaka mycket skada.

Att eliminera eventuella påminnelser om ditt liv som rökare kan hjälpa dig att sluta. Så bli av med tändare eller askkoppar från ditt hem. Rengör ditt hem från topp till botten och tvätta alla dina kläder för att eliminera lukt av rök. Detta kan hjälpa till att minska dina begär, för att eliminera rökning från din behandling.

Om du vill se och må bättre, sluta röka. Nu när du har läst detta, förhoppningsvis känner du dig mer optimistisk om att sluta. Välj några och börja idag!