Bra råd om hur man ger upp rökning


Många människor kommer att nämna hur svårt det är att sluta röka, och i många fall uppstår svårigheten helt enkelt på grund av brist på information om hur man slutar. Liksom med allt, ju mer du lär dig och undersöker de bästa sätten att sluta röka, desto lättare blir det. De tips som följer kommer att hjälpa alla som verkligen vill sluta röka.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ha fler långsiktiga mål som går bra in i framtiden så snart du blir bekväm med din engagemang för att sluta.

För att öka dina chanser att sluta röka, gör en lista med plusser och minusar om att stoppa. Genom att skriva ned dessa saker börjar du styra riktningen för din syn på att sluta. Det här kan hjälpa dig att hålla dig motiverad och kan sluta göra det lättare.

TIPS! Berätta för dina nära och kära att du vill sluta röka. Att ge bekanta personer med denna information kan låta dem motivera dig, tillsammans med att hjälpa dig att slå frestelser.

Övning kan också en stressavlastare. Om träning inte redan var en vanlig del av ditt liv, ta det långsamt genom att bara gå varje dag. Du bör diskutera dina avsikter med din läkare innan du genomför någon träningsrutin.

Se till att du får mycket vila när du arbetar för att sluta röka. För många individer kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Att få åtta timmars vila varje natt hjälper till att hålla dig mentalt inriktad, det kommer också att hjälpa din kropp att övervinna nikotinuttaget.

Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, använd nikotinplåster eller tuggummi.

Prata med dina nära och kära för att få sitt stöd när du slutar röka. Gör det klart att du behöver support men att det inte kommer att hjälpa till om dom är dömande. Du vill också låta dem veta att du sannolikt kommer att vara i ett olyckligt humör, och du kanske inte precis tänker tydligt vid den tiden. Avsluta är svårt, men om du har stöd av dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

Tala med din läkare för att se om han kan hjälpa dig att planera att sluta röka. Din läkare kan ha resurser tillgängliga för att hjälpa dig att sluta.

Secondhand rök kan orsaka cancer och andra viktiga hälsofrågor. Genom att sluta röka förbättrar du inte bara din egen hälsa och förbättrar luftkvaliteten som de andas. Avsluta kommer att göra dig och de som är friskare.

Överväg att byta varumärken när du börjar tänka på att sluta röka. Överväg att röka ett märke du inte bryr dig om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Denna teknik kommer att få dig igång på din avslutningsresa.

Utveckla ett system med dagliga påminnelser om varför du vill sluta och motivera meddelanden som hjälper dig. Kanske lägger inspirerande tecken på din vägg, eller att ha smycken som påminner dig om dina ansträngningar kommer att hjälpa till. Dessa visuella hjälpmedel kommer att hålla din motivationsnivå hög när begären blir dåliga.

När du lär dig att leva utan cigaretter, är det till hjälp att undvika utlösningssituationer som normalt skulle innebära att du röker för dig. Om du drack ditt morgonkaffe och hade en cigarett, byt din rutin.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De är där för dig och de hjälper dig att du måste sluta. Det bästa sättet att sluta är att få folk runt som stöder systemet på plats. Det här hjälper dig att öka din sluta röka betydligt.

Om du röker inuti ditt vardagsrum, städa din plats noga, när du bestämmer dig för att sluta. Tvätta och måla dina väggar, schampo eller byt ut matta, draperi och gardiner, väggar och andra typer av ytbeläggningar. På så sätt håller du dig från luktande rök varje gång du går genom dörren.

Håll dig fri från platser eller symtom där du normalt associerar med rökning.

När du slutar röka, kom ihåg att processen blir svåra under den första veckan. När du slutar röka, sjunker nikotinhalterna i kroppen snabbt och leder till abstinenssymptom. När din kropp skyller nikotin kommer den svåra delen att vara psykisk missbruk. Medan de fortfarande är mycket riktiga och kan vara intensiva blir det lättare att motstå uppmaningen att hämta en cigarett.

Tips! Håll alltid en positiv attityd när du försöker sluta röka. Även de bästa ansträngningarna och de bästa människorna misslyckas ibland.

Det är lätt att berätta för sig att en cigarett kommer att bli bra, men det kan ångra allt ditt engagemang och hårda arbete, vilket raderar allt ditt hårda arbete. Kom ihåg att även en cigarett kan förvärra dina begär och få dig på fel väg.

Sluta röka

Nu när du förstår hur viktigt det är att lära dig så mycket du kan när du planerar att sluta röka, hoppas jag att den här artikeln har hjälpt dig i din strävan efter kunskap. När du väl vet vad som är effektivt och vad som inte är, kommer du att upptäcka att det egentligen inte är så svårt att sluta röka. Om du tillämpar de användbara råd som nämnts tidigare borde du vara bra på väg att sluta.

Att bli av med saker som påminner dig om att röka kan hjälpa dig att sluta. Skura ditt hus för att hitta alla askkoppar, tändare och tomma förpackningar och kasta bort dem. Tvätta ditt hus och kläder noga så att de inte längre lukar som rök. Detta kommer att hjälpa dig att glömma cigaretter och se till att tiden mellan längtan blir längre och längre tills de går.

De flesta vill veta om Array, men vet inte alltid hur man ska gå till det själv. Denna artikel har så mycket information, du är redo att gå vidare med självförtroende. Nu kan du lägga de olika sakerna som har gått bort här för bra användning.Source link