Bra råd om hur man ger upp rökning


Du kommer normalt att höra människor klagar på att det är svårt att sluta röka, men ofta använder människor inte rätt strategier att sluta. Som för allt, ju mer information du har om att sluta röka, desto lättare blir det. De råd som följer kommer att hjälpa alla som slutar röka.

Om du måste röka en cigarett, försök att försöka först. Tvinga dig själv att slutföra något annat jobb, innan du kan få en cigarett. Ibland ger dessa fördröjningstakter tillräckligt med tid för att begäret ska passera innan du någonsin lyser upp. Även om du slutligen släpar, kan den här metoden hjälpa dig att minska betydligt.

TIPS! Hypnos är värt att prova för dem som letar efter ett sätt att sluta röka. Professionella hypnotisörer har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan.

Se till att du går ett steg åt gången. Att ge upp nikotin är en långsam process. Tänk inte på framtiden. Fokusera på att komma igenom den här dagen. Från tid till gång påminner du också om att om du kan komma igenom i dag blir det mycket lättare att komma igenom i morgon.

Skapa en träningsplan eller ett träningsprogram som hjälper till att fylla tomrummet kvar av cigaretterna. Övning är ett bra sätt att lindra stress och få en hälsosammare inställning. Om du inte är en väldigt aktiv person kan du börja långsamt med att gå på promenader regelbundet. Tala med en läkare innan du börjar någon form av motion.

Sluta röka

Tips! Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Att sluta är inte en binär sak; det utvecklas under en lång tid.

Diskutera din önskan att sluta röka med din läkare. Han kommer få tillgång till tekniker och verktyg som du inte kommer att kunna få på egen hand. Om situationen kräver det kan din läkare ordinera dig medicin för att sluta röka.

Var säker på att din familj och vänner vet att du slutar röka. De kommer att driva dig för att fortsätta med din avslutande resa. Det absolut bästa sättet att hjälpa dig att sluta är att ha ett starkt stödsystem. Detta kommer att göra det mycket lättare att lyckas med att sluta röka mål.

Planera belöningar för dig själv och följ med dem när du möter en viktig milstolpe. Gör en lista med saker som du kan använda för att belöna dig själv för att nå en vecka, månad eller dag med icke-rökare. Se till att listan är på ett ställe som du lätt kan hänvisa till under hela dagen. Det kan ge inspiration och motivation under svåra tider.

TIPS! Tala med dina nära och kära om ditt beslut att sluta röka. Det här kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen.

Den första veckan efter att du slutat röka kommer säkert att vara det värsta skedet. Din kropp kommer att kasta det mesta av nikotin du har inhalerat under de första två dagarna. Efter det kommer du att uppleva huvudsakligen psykologiska begär. Det är lika svårt att slåss, men det finns många tekniker som hjälper dig att uppnå framgång.

Sluta röka

Efter att ha läst den här artikeln borde du nu bättre förstå hur man ska gå om att sluta röka på ett hälsosamt och informativt sätt . När du förstår vilka metoder som fungerar bäst för dig, blir sluta röka mycket enklare än du förväntade dig. Använd det du har läst här för att du ska kunna sluta för gott.Source link