Bra råd om hur man slutar röka


Rökning kan få en allvarlig skadlig effekt på din livskvalitet. Många saker påverkas, inklusive tänder, tandkött och förmåga att engagera sig i fysisk aktivitet. Plus, dina kläder och hår lukar alltid som rök. Det kan också orsaka många allvarliga hälsoproblem. Du kan vända de negativa effekterna i samband med rökning genom att sluta. Om du inte vet vad du ska göra för att sluta läser du denna artikel.

Var lätt när du slutar röka. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon. Många som försöker sluta kommer att misslyckas med sitt första försök. Nikotin är mycket beroendeframkallande, så försök använda medicinering, terapi eller en lapp.

TIPS! Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. Att lägga ner någonting ner i skrivning kan förändra hela ditt perspektiv.

Om du vill röka smälter din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. Till exempel, kräva att du tar en lång promenad innan du ger in och har en rök. Om inget annat, häll dig ett stort iste och lova dig att sluta dricka det först. Ibland ger dessa fördröjningstakter tillräckligt med tid för att begäret ska passera innan du någonsin lyser upp. Om du fortfarande bestämmer dig för att röka den cigaretten kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre dag.

Om du vill ha slut på att röka, bör du överväga att försöka hypnos. Många har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig. Hypnotisten kommer att försörja dig med positiv förstärkning medan du är i djup trance. När du kommer ut ur trance kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Notera alla de metoder du planerar att använda för att sluta röka. Att anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt. Vad som fungerar för någon annan kanske inte fungerar för dig. Det är användbart för dig att förstå exakt vad som fungerar bäst för dig. Det är meningen med att göra en personlig lista.

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och vänner. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad och hålla frestelsen i våg.

Försök att snacka på frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Vanan att äta dessa saker kan verkligen hjälpa till med att kontrollera viktökning som är förknippad med att sluta. Att äta en hälsosam kost ger dig den styrka och uthållighet du behöver för att hålla fokus på ditt mål.

Innan du börjar måste du göra ett åtagande att sluta. Många människor är inte framgångsrika eftersom de inte har rätt inställning eller de ger upp med sig. Kom ihåg orsakerna som orsakade dig att stanna för att vara motiverad.

Sluta röka

Tips! Tala med en läkare om du försöker sluta röka men kommer över svårigheter. Det finns mediciner tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka eller göra processen lättare.

Att hålla en positiv attityd kan vara den extra motivationen att sluta röka. Gör ansträngningarna att föreställa dig alla sätt att ditt liv kan bli bättre efter att du slutat röka. Tänk på hur ditt andetag kommer att lukta bättre, eller hur mycket rengörare dina tänder kommer att bli, eller hur mycket renare och fräschare ditt hem kommer att bli. För vissa människor är skrämma taktik inte ett effektivt stödmedel; istället är det positivt att en positiv outlook och support system är effektivare.

Det är svårt att sluta röka, men dina fördelar med avseende på utseende, hälsa och social status kommer att göra det värt. Förhoppningsvis, efter att ha läst tipsen i den här artikeln känner du dig lite mer säker på din förmåga att permanent dunkla din rökvanor. Välj dina favoritbitar och ge dig en avslutningsplan idag!Source link