Bra råd om hur man slutar röka


Det är uppenbart att din familj bryr sig om dig och vill att du slutar röka. Din läkare vill ha samma sak från dig. Du kan även få rabatt från ditt försäkringsbolag. Vad hindrar dig? Tiden att sluta och använd dessa tips för att sluta vana utan en annan tanke.

Fortsätt försiktigt på en dag när du arbetar för att sluta röka. Det finns inget behov av att bo på att stanna för alltid; helt enkelt lösa för att sluta röka för den dag du är i just nu. Att ha en kortare tidshorisont gör det enklare fysiskt och mentalt. När du känner att du har lyckats med ditt korta åtagande kan du försöka ställa in mål för långsiktig överensstämmelse.

TIPS! Om du är uppriktig i din strävan att sluta, hitta en supportgrupp och håll fast vid dem. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom, och förstå de fysiska och känslomässiga utmaningarna som du går igenom.

Börja med någon typ av träning, för att hålla dig i åtanke upptagen och hålla sig borta från cigaretter. En bra träning underlättar också mycket stress från din dag. Om träning inte redan var en vanlig del av ditt liv, börja sedan med en gång och gå. Du bör konsultera en läkare innan du utför någon träningsrutin.

Undvik att du associerar med att röka när du försöker sluta. Som ett exempel, om du brukade tända en cigarett automatiskt innan du ringde, måste du ersätta något annat i sin plats. Försök använda andra saker för att distrahera dina tankar, om du funderar på att röka.

Åtagande är nyckeln till att sluta röka, så kan du begå att du aldrig röker igen? Du måste svara ja på den här frågan innan du börjar sluta. Många misslyckas med att sluta för att de har fel inställning. Du kan stärka din beslutsamhet genom att påminna dig själv ständigt av de många anledningarna som gör det viktigt för dig att sluta.

TIPS! Om du behöver röka, försök att fördröja det. Berätta för dig själv att du måste gå en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kan hänvisa dig till en supportgrupp eller ha kunskap om specialister i ditt område. Om situationen kräver det kan din läkare ordinera dig medicin för att sluta röka.

Sluta röka

En av fördelarna med att sluta röka är att förbättra hälsan hos din familj. Secondhand rök kan orsaka olika farliga hälsoförhållanden och sjukdomar som cancer. Detta kommer att bli förödande under tiden, eftersom du kan utsätta giftiga kemikalier genom secondhand rök. Att sluta röka ger fördelar för dig och de du älskar.

Tips! Hypnos är ett effektivt verktyg som du kan använda när du slutar röka. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör.

En stark och positiv mental attityd kan gå långt för att hjälpa dig att sluta röka. Föreställ dig hur ditt liv kommer att förbättras efter att du har slutat röka. Tänk dig att ha andetag som inte luktar, eller hur glittrande dina tänder kan vara, och hur fräscha och rena dina omgivningar blir. Se till att du också fokuserar på de positiva fördelarna med livet efter att du slutat röka.

Om du rökt, inne i ditt hus, ge det en fullständig rengöring när du har slutat. Du ska städa din møbel och mattor, rengöra väggarna och rengöra dina gardiner och draperier. Istället för luktande rök när du kommer hem, kommer du att lukta rena, fräscha dofter. Detta kommer att minska frestelsen att röka.

Sluta röka

Tips! Om du vill sluta röka för alltid, sluta tänka på för alltid. Överväldra dig inte själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; Sluta bara för idag.

Kom ihåg att den första veckan säkert kommer att vara det svåraste när du slutar röka. När du slutar röka, sjunker nikotinhalterna i kroppen snabbt och leder till abstinenssymptom. När det är borta kommer dina känslor av begär att bero på psykologiska orsaker. Det är lika svårt att slåss, men det finns många tekniker som hjälper dig att uppnå framgång.

Sluta röka nu. Försök inte skapa ett datum för att sluta för framtiden, gör idag dagen! Att sluta röka har omedelbara hälsoeffekter, och börjar minska risken för att utveckla dödliga medicinska tillstånd direkt. Du kommer också att förbättra din familjs hälsa genom att skydda dem från begagnad rök, vilket gör det till en större motivation att sluta.

Du har nu informationen om att sluta röka för gott. Att skicka nikotinvanan kommer att förbättra kvaliteten på hela ditt liv. Tacka din familj genom att använda de pengar du sparar för att göra något speciellt för dem. De stödde dig genom dina försök, så de förtjänar det!Source link