Bra råd om hur man slutar röka


Det är ingen hemlighet att rökning är skadlig för din hälsa, men massor av människor är fortfarande vanligt upplysta. Rökningstoppning är mycket lättare sagt än genomförd. Men en person som är verkligen engagerad kommer i slutändan att lyckas. Läs vidare för att ta reda på hur du slutar nu när du är beroende av dig.

Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när du slutar röka. Denna icke-traditionella metod att sluta har visat stor framgång med många rökare. En terapeut placerar dig i en hypnotisk trance, och de talar med dig i positiva bekräftelser som inbäddar sig i ditt undermedvetna sinne. När du äntligen vaknar, kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör att du får större chans att lyckas.

Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara. Försök att inte tänka på nästa år, eller till och med nästa månad. Bara gå igenom det en dag i taget, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

Tips! Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Försök inte avsluta den kalla kalkonväggen.

Sömn är en nödvändighet om du ska försöka sluta röka. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter. Du kan bara börja röka och inte ens tänka på det, även när det är sent är det lättare att komma undan med rökning vilket är dåligt i allmänhet för dig. Att få en full åtta timmars sömn varje natt gör att du kan behålla din motivation och din förmåga att bekämpa cigarettbehov.

Använd en bra fördröjning taktik när du känner en överväldigande önskan att röka en cigarett. Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om det inte gör det, fortsätt försök med den här metoden.

Be din läkare att hjälpa dig att sluta röka. Receptbelagda läkemedel kan göra att sluta röka lättare att hantera. De är inte för alla, så denna diskussion bör också inkludera din detaljerade medicinska historia. Du kan också läsa om andra resurser, till exempel supportgrupper, som hjälper dig att göra det lättare att sluta röka.

TIPS! Se till att du tar processen en dag då. Att sluta röka är en lång process.

Att ge upp sötsaker för frukt och grönsaker gör det lättare för dig att hålla din vikt stabil efter avslutat. Detta är ett sätt att bekämpa den karakteristiska viktökning som kommer med att sluta. Tänk på att din kropp kan kräva mat efter att ha slutat, så det är bäst att äta hälsosamt och ha en hälsosammare inställning.

Få stöd från dina nära och kära, så att du kan sluta röka lättare. Be dem att ge dig uppmuntran och inte kritik. Låt dem veta att du förmodligen kommer att vara crabby i början. Att sparka rökning vana kan vara det svåraste du någonsin har gjort, och stöd från vänner och familj är kritiskt.

När du slutar röka, måste du undvika de utlösare som du alltid har förknippat med att röka. Till exempel, om du alltid röker när du pratar i telefonen, än du behöver hitta något annat att göra med dina händer, eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Hitta något annat som kan tänka på saker när det händer

Tips! För att du ska sluta röka framgångsrikt måste du utarbeta en lista med dina skäl för att göra det. Ta tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt.

Du bör nu förstå att sluta röka är möjligt om du sätter in ansträngningen. Det är viktigt att du förblir beslutsam och följer alla planer som du bestämmer dig för själv. Att använda den fasta informationen i den här artikeln kommer att få dig på väg att vara rökfri.Source link