Bra råd om hur man slutar röka


Många tycker att försök att sluta röka var en av de svåraste sakerna att göra. Det finns ingen säker väg som fungerar för ett enda botemedel-allt. Du kan behöva undersöka och experimentera tills du hittar en som fungerar för dig. Nedanstående tips hjälper dig att sluta överraskande enkelt.

Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker. Även om du slutligen släpper, kan du fortfarande minska ditt totala antal för dagen för en.

Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom, och förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du går igenom. Dessa människor kan bli dina vänner och erbjuda dig en mängd råd som kan hjälpa dig att hålla dig på rätt spår.

TIPS! Om du röker en cigarett är något du inte kan undvika, försök åtminstone att stalla i tid innan du tänder upp dig. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker.

Övning kan också vara en stressavlastare. Om du inte tränar, börja med korta promenader eller en enkel rutin och bygg upp därifrån. Tala med en läkare innan du börjar träna rutiner.

Din läkare kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka själv. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, inklusive vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare

Om du inte kan sluta kall kalkon, försök några av de nikotinbytande produkterna som tandkött eller fläckar.

Oavsett vad du behöver titta på din sluta en dag i taget. Att sluta röka är en lång process. Oroa dig inte för hur du ska klara fram till nästa månad eller året efter. Närma dig din plan att sluta röka en dag i taget, och när du är framgångsrik på kort sikt kan du tänka på framtiden.

Nikotiners ersättningsterapi

Du kanske vill prova nikotinutbyte. När du tar ut nikotin, kan du bli irriterad, deprimerad och till och med deprimerad. De konstanta begären kan vara överväldigande. Nikotinersättningsterapier kan hjälpa till att hantera begär. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt, för att skydda dig själv för att undvika att röka om du använder nikotinbytesbehandlingar.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det genom. De flesta misslyckas på grund av brist på viljestyrka. Du kan stärka din beslutsamhet genom att komma ihåg de skäl som gör det viktigt att du vill sluta röka inledningsvis.

Om du plötsligt kommer att vilja röka, försök att fördröja din rökning. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i den här tiden kommer din uppmaning troligen att gått. Om inte, upprepa detta steg så ofta som behövs.

TIPS! Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill kyla kalkon, överväga nikotinersättningsterapi. Dessa terapier fungerar genom att komplettera din kropp med en liten mängd nikotin för att hjälpa till med abstinenssymptom medan du slutar.

Låt familj och vänner veta att du vill sluta röka. De har din rygg och de hjälper dig som du behöver att sluta. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha ett starkt stöd för dig. Detta kommer att hjälpa dig att uppnå din gaol.

De flesta kommer inte att lyckas sluta i första och andra gången. När du bestämmer dig för att sluta röka, försök att avstå från att röka så länge som möjligt. Om du återkommer, välj omedelbart ett nytt datum för att avsluta. Varje gång lära dig vad som gick fel och sträva efter att sluta längre nästa gång.

Håll din motivation för att sluta röka i ditt sinne hela tiden. Det kan innebära att du placerar motivationsmeddelanden på kontorsmuren eller bär ett smycke som symboliserar dina avsikter att sluta.

Nikotinbytesprodukter är ett bra verktyg för att sluta röka. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, rastlöshet och bli frustrerad eller irritabel. Cravings kan vara extremt svårt att motstå. Överväg nikotinersättningsterapi. Forskning har visat att personer som använder sig av nikotingummi, pastiller eller fläckar kan ha dubbelt så många chanser att sluta röka framgångsrikt. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. För att skydda dig, undviker du att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

TIPS! När du försöker sluta röka, måste du se till att du undviker några triggare som gör att du vill ha en cigarett. Om du till exempel gillar att röka i bilen eller när du läste en bok måste du ändra ditt beteende när du gör det för att inte automatiskt tänka på att röka.

I stället för att tänka på att sluta röka Tortyr, tänk på det som en gåva till dig själv. Tänk på hur fördelaktigt det kommer att vara för din hälsa och livskvalitet, och kom ihåg att proffsen är mycket större än nackdelarna. Detta kommer att ge dig motiverad och slutar tycka omedelbart viktigt.

Att sluta röka är inte alltid det enklaste att göra, och det finns inte en metod som fungerar för alla. Detta innebär emellertid inte att sluta är omöjligt. Du kan uppnå framgång genom att använda en kombination av strategier som de som skrivs i guiden ovan, tillsammans med stöd och motivation. Prova lite. Du kan bli förvånad över vad du kan åstadkomma.

Förhoppningsvis förstår du nu mer om Array. Lärandet bör dock inte stanna här. Fortsätt att undersöka och lära dig om, och du kommer bli framgångsrik. Du kan bli personalen om du fortsätter att expandera din kunskapsbas.Source link