Bra råd om hur man slutar röka för gott


Även människor med mycket stark viljestyrka har ibland en svår tid att sluta röka vanan. Problemet är att även människor som vill sparka vanan känner sig som om de får något ur rökning. Om du äntligen vill sparka vanan för bra, fortsätt på för några bra tips som hjälper dig i detta försök.

Se till att du slutar en dag i taget. Att ge upp tobaksvanan är en långsam process. Bara gå igenom det en dag i taget, som att sluta nu kommer att hjälpa dig i framtiden.

Låt din familj och vänner in i hemligheten att du planerar att sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kan hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta. Detta kan eventuellt vara det tryck som du behöver hålla dig på rätt håll med din slutplan.

TIPS! När du har fattat beslutet att sluta röka, försök att söka hjälp från en supportgrupp. Det finns mycket styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om det inte fungerar första gången, fortsätt att upprepa det som du behöver.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, inte kritik eller dom. Låt dem veta att du kan vara vridsen eller irritabel på grund av uttag, och att du kanske inte är helt själv. Att sluta röka är inte lätt, och stödet från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

Om du inte kan sluta kall kalkon, försök några av de nikotinbytande produkterna som tandkött eller fläckar.

TIPS! Kom med din egen personliga plan för att sluta. Att skapa en personlig, sluta rökningslista bidrar till att öka sannolikheten för att du kommer att kunna slutföra med framgång.

Motivation och positiva utsikter är nyckeln till att sluta. Föreställ dig hur mycket ditt liv kommer att förbättras när du slutat röka. Tänk på att dina tänder kommer att bli ljusare och renare, dina tänder kommer att se vitare ut, och din bostad kommer inte längre att ha en röklukt. Medan den negativa inverkan av rökning aldrig ska ignoreras kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta med.

Minska antalet cigaretter som du röker lite varje dag. Detta kan hjälpa dig att komma igång på din resa för att sluta röka. Försök vänta minst en timme innan du röker din första cigarett för dagen. Du kan röka bara hälften av en cigarett snarare än en hel en för att minska rökning.

Det absolut bästa rådet som hjälper dig att sluta röka är att sluta. Stoppning startar din nya väg. Stanna helt och håll aldrig upp en annan cigarett. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har faktiskt visat sig att denna metod kan vara ganska effektiv.

TIPS! Skynda inte på att sluta. Ta det dag för dag.

Hitta support genom att gå med i forum och samhällen. Det finns en hel del webbplatser som helt fokuserar på att hjälpa människor att sluta röka. Det kan vara till hjälp för dig att jämföra olika avslutningsmetoder med andra.

Den första veckan efter att du slutat röka blir det värsta skedet. De första två dagarna utan rökning är när kroppen rysar sig helt av all nikotin som den har hållit på. När 48 timmar har gått, kommer du att kräva känslomässigt istället för fysiskt. Dessa är lättare att motstå än fysiska begär, men är ingenstans lika dåliga som det ursprungliga nikotinuttaget.

Nu är det så bra att sluta röka. Sätt inte ett slutdatum för någon gång i framtiden, sluta nu! Att sluta idag kommer att sluta med att du buktar för en försvagande eller dödlig sjukdom. Du kommer också att förbättra din familjs hälsa genom att skydda dem från begagnad rök, vilket gör det ännu viktigare att du slutar.

Tips! Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär.

Sammanfattningsvis finns det ingen anledning att vara rädd för förslaget att avta tobak från ditt liv. Det är möjligt att sluta med förtroende och beslutsamhet. Börja din strävan genom att använda de tips som anges ovan i din dagliga rutin idag. Du kan överraska dig själv vad du kan uppnå när du har beslutsamhet.

Blåa widgets är egentligen ett mer komplicerat ämne än det som först verkar vara. Medan den här delen borde ha hjälpt dig att få tag i det, måste du alltid hålla din kunskap uppdaterad och frisk. Fortsätt lära dig mer och fortsätt med nyheterna.Source link