Bra tips för att sätta ner cigaretterna för gott


Även om du förmodligen redan vet hur rökning skadar dig är det fortfarande svårt att slå missbruk. Om du vill sluta röka kan du bara behöva ett tryck för att få dig på rätt väg. Fortsätt på för några bra tips som hjälper dig i riktningen mot att inte röka.

Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet. En hypnotisör har förmåga att plantera starka och permanenta förslag i ditt undermedvetna. Det kan få cigaretter att tycka mindre aptitretande, vilket leder till att du aldrig vill röka igen.

Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta. Olika människor kan åstadkomma samma sak på olika sätt. Det är så viktigt att du hittar idéer som kommer att fungera bäst för dig, personligen. Att skapa den här personliga listan gör just det.

TIPS! Avsluta kan vara enkelt om du vet hur du ska gå åt det korrekt. Undvik att gå på kallt kalkon.

Dag för dag är det enda sättet att sluta röka. Fokusera inte på att röka aldrig igen. I stället fokusera på att inte röka idag. För många människor är en kort tidsram lättare att förstå och fokusera på. När dina fysiska behov för nikotin minskar kan du ställa upp långsiktiga mål som matchar ditt engagemang och komfortnivå.

Om du har svårt att sluta röka, tala med en läkare. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, bland annat några anti-depressiva läkemedel. En läkare kan också ge dig information om hotlines, supportgrupper och andra resurser som kan öka sannolikheten för framgång med att sluta.

Många människor vänder sig till mat när de slutar röka, så det är viktigt att du fyller på hälsosamma mellanmål. Detta kommer att bidra till att minimera viktökning som du kan uppleva. Förvänta sluta att få dig att kräva mat, så ha gott om hälsosam mat redo.

Tips! Hypnos kan hjälpa sluta röka. Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör.

Att kyla kalkon för att sluta röka är inte den smartaste idén, försök få kompletteringar för att hjälpa dig på vägen, saker som nikotinplåster eller tuggummi. Dessa receptfria läkemedel levererar din kropp med nikotin medan du arbetar för att bryta vanan, vilket kan hjälpa dig att avvärja det värsta av de fysiska abstinenssymptomen.

Replacement Therapy

Du kanske vill prova nikotinersättningsterapi . Det viktigaste hindret för att sluta cigaretter är din kropps missbruk av narkotikaproblemet. Detta är det som orsakar de flesta begären. Dessutom kan cravings orsaka extremt obehag under dagen. Nikotinutbytesbehandling kan hjälpa till med dessa känslor. Forskning har visat de som använder nikotinplåster, tuggummi eller pastiller har dubbelt chansen att framgångsrikt sluta. Använd aldrig dessa typer av produkter om du fortfarande röker.

Tips! När du slutar röka, ta varje dag som det kommer. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka.

Försök inte sluta röka utan stöd. Fråga din familj om stöd när du avslutar och accepterar deras hjälp. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp. Att bara prata med andra som försöker sluta kommer att hindra dig från att falla ur vagnen.

Hälsan hos dina nära och kära beror på att du slutar röka. Secondhand rök kan leda till många stora hälsofrågor. Genom att minska den rök som du genererar med dina cigaretter, minskar du den mängd begagnad rök som du har utsatt dina nära och kära för. Att sluta röka kommer inte bara att minska risken för din egen hälsa utan också risken för dem som finns runt dig.

Håll dig så optimistisk som möjligt när du utvecklar en behandling för att sluta röka. Försök att markera fördelarna och förbättringarna i din övergripande hälsa. Du luktar bättre, kommer att spara tusentals dollar och behöver inte huddla ute i regnet och snöa för en rök längre! Att tänka på allt gott som kan hända som ett resultat av att sluta kan vara lika motiverande som att tänka på det dåliga.

TIPS! Du kanske vill tänka på att försöka använda nikotinbyten. Huvudstoppet för att sluta cigaretter är din kropps beroende av nikotinet.

När du slutar röka, kom ihåg att den första veckan alltid kommer att vara det svåraste. När du slutar röka, sjunker nikotinhalterna i kroppen snabbt och leder till abstinenssymptom. Efter denna punkt kommer nikotinbehov att vara primärt psykologiskt i naturen. Medan din erfarenhet sannolikt kommer att vara svårt att arbeta genom att ha denna kunskap bakom dig, kan det göra det lättare att klara.

Gör lite träning. Att sluta röka hjälper till att förbättra din lungkapacitet, vilket gör träningen mycket enklare. Dessutom kan du eliminera alla viktproblem, vilket tjänar som en extra fördel av träning. Endorfinernas träningsprodukt är inte ersättare för nikotinhöjder, men de hjälper till att ta bort kanten av uttag.

Istället för att röka en cigarett, få lite motion. När du tränar, slipper din kropp många endorfiner, vilket i sin tur gör ditt humör gå upp. Även när du tränar, är din kropp distraherad från att ha en cigarett. Övning kommer också att bidra till att öka din metabolism för att kompensera för det slag som krävs när du slutar röka, vilket minskar din potentiella viktökning.

TIPS! Tala med din läkare om du är seriös om att sluta röka. Din läkare har tillgång till upphörande resurser som du inte gör.

När du slutar röka, skäm bort dina begär genom att äta hälsosamma val som nötter, frön, grönsaker och frukt. Att uppmärksamma din kost och inklusive lågt kaloriinnehåll, hälsosam mat kommer att ge dig ett steg i ditt slut på en mängd olika sätt. Först och främst har du något att snacka på din mun och dina händer när du vill röka. Dessutom kommer du att lägga till näringsrika livsmedel till din kost och optimera din viktminskningspotential. Att få rätt vitaminer och näringsämnen kommer att hjälpa dig att känna dig mycket bättre när du går genom tillbakadragande.

Att sluta röka kan vara mycket svårt, men att veta mycket effektiva strategier kan göra det mycket lättare för dig. Om du tillämpar de råd som du har läst bör du vara redo att försöka sluta röka. Du kommer att bli friskare för det, och så kommer dina nära och kära.Source link