Bra tips för att sätta ner cigaretterna för gott


Så många rökare vill stoppa sin skadliga vana. Rökning är inte bra för någon, och skadar bara dina lungor under långa perioder. Om du är redo att sluta, fortsätt läsa för att höra några värdefulla råd som kan hjälpa.

Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när du slutar röka. Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och ge dig positiva affirmationer som håller dig inbäddad i ditt sinne. Tänk på det här alternativet eftersom det har fungerat för tusentals människor!

TIPS! För att öka dina chanser att lyckas i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar med att sluta. Att skriva ner saker kan förändra hela ditt tankesätt.

Låt din familj och vänner komma in i hemligheten att du vill sluta röka. Att dela dina planer med dem omkring dig kan innebära att du kan lita på dem för att öka din motivation eller distrahera dig när cravings slår. Det här kan vara en knuff i rätt riktning du behöver sluta röka.

Försök träna eller gå med i ett gym för att hålla dig rökning och förbättra din hälsa. Övning är en beprövad stressavlastare, och personer som slutar röka behöver stressavlastningar! Om du inte tränar regelbundet, kan du börja långsamt genom att gå regelbundet. Se till att du diskuterar vilken träningsrutin som helst med din läkare innan du börjar.

När du försöker sluta röka, måste du undvika de särskilda triggarna som får dig att röka. Du kan associera rökning med körning eller läsning. Ta en titt på hur du kan ändra hur du gör dessa saker, så att föreningarna är svagare och inte får dig att tänka på cigaretter. Leta efter en distraktion i dessa situationer.

TIPS! Oavsett vad du behöver titta på din sluta en dag i taget. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara.

För att undvika sprickbildning under press av begär och nikotinuttag, hitta hälsosamma sätt att hantera den resulterande stressen. Det kan innebära att du går till gymmet i ögonblick när du brukar uppleva cravings, eller starta en hobby eller ens ha ett vanligt massageschema. Fyll din stilleståndstid med roliga, ljuvliga distraheringar – den senaste romanen, datumkvällen eller en kulturell utflykt.

Om du vill sluta röka, kan du överväga att byta från ditt favoritmärke av cigarett. Byt till en lättare cigarett eller en cigarett vars smak du inte tycker om. Rök inte mer än du normalt skulle eller andas dem annorlunda. Det här är ett bra verktyg för att börja din resa att sluta.

Låt dig inte ens tycka om en liten bit. Ibland kanske du tror att en liten cigarett kommer att bli bra, men bara en enda puff kan göra alla dina framsteg gå i spill. Kom ihåg att om du grottar i en gång, gör det det mycket lättare att rationalisera grottan igen.

TIPS! Ett regelbundet träningsprogram hjälper dig i dina ansträngningar att sluta röka. Övning kommer också att hjälpa dig att lindra stress.

Idag är dagen för att sluta röka! Välj idag som dag istället för att lägga ut det till ett framtida datum. Genom att sluta nu minskar du risken att bli offer för en potentiellt dödlig sjukdom. Kom ihåg att din avslutning också minskar din familjs exponering för skadlig begagnad rök.

Gör en träningsprioritativ prioritet. Att träna efter att du slutat röka blir lättare, eftersom din lungkapacitet börjar omedelbart förbättra. Dessutom kan du eliminera alla viktproblem, vilket tjänar som en extra fördel av träning. Övning kommer också att ge dig en subtil rusning via naturliga endorfiner.

Tänk positivt på att sluta röka. Berätta inte själv att du ger upp något du gillar. Istället, se ditt beslut att sluta som en gåva du ger dig själv. Om du anser att du slutar optimistiskt har du bättre chans att fortsätta fokusera på ditt mål och uppnå det snabbare. Inse att du kommer att ha ett mycket bättre liv, och hur det finns så många fler förmåner att sluta än det finns nackdelar. Detta kommer att hålla din motivation uppe samtidigt som det ger verklig anledning att sluta nu.

Tips! Om du försöker sluta röka, se till att du har gott om vila. För många individer leder uppe på sent på kvällen till ökad cigarettbehov.

Förhoppningsvis efter att ha läst igenom denna artikel har du en annan inblick i vad som krävs för att verkligen sluta röka för gott. För att vara stark i ansiktet av frestelse, håll alltid din motivation i åtanke. Du vill leva ett långt och uppfyllt liv, så använd ovanstående råd idag för att sluta röka.Source link