Bra tips för att sätta ner cigaretterna för gott


Potentialen för misslyckande och brist på viljestyrka är mycket vanliga skäl att människor ger upp tanken att sluta röka. Dessa tips kan hjälpa dig att börja sluta röka.

När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp som hjälper. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att kämpa begär, ha emotionellt stöd och hitta nya icke-rökare vänner. Dessa människor kan stödja dig genom de svåraste tiderna med vägledning och tips om hantering. Stödgrupper kan ofta hittas på din lokala kyrka, rekreationscenter eller gemenskapskollegiet.

Tips! När du väl har bestämt dig för att sparka röksvanan, berätta för din familj och dina vänner. Du kommer att känna att du inte vill släppa dem genom att röka igen, vilket hjälper dig att hålla dig motiverad.

Försök att fördröja din nästa cigarett. Vad du än kan göra för att försena rökning hjälper dig, så ta en promenad, drick lite vatten eller lägg dig ner. Genom att fördröja dina handlingar finner du att du verkligen inte vill ha den cigaretten trots allt. Om du fortfarande väljer att röka den cigaretten, kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre den dagen.

Hypnos kan hjälpa till att sluta röka. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer. Hypnotisten placerar dig i ett tillstånd där du är särskilt mottaglig för förslag och lägger in positiva idéer i ditt undermedvetna. Tänk på det här alternativet eftersom det har fungerat för tusentals människor!

10 Minutes

TIP! Börja träna. Det kommer inte bara att hjälpa dig att komma i form, det kan hjälpa dig att vara upptagen och undvika cigaretter.

När du har en rökning, försök försökstaktiken. Berätta för dig själv hur du kommer att känna på omkring 10 minuter och distrahera dig själv. Du borde se längdpasset inom 10 minuter. Om de 10 minuter inte räckte, fortsätt att fördröja dig själv tills dess att det har gått.

Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all viktökning från att sluta röka. Detta kommer att bidra till att minimera viktökning som du kan uppleva. Att äta en hälsosam kost kommer att hålla ditt sinne fokuserat och minska dina ohälsosamma begär som du anpassar till ditt liv utan cigaretter.

Du kanske måste sluta röka flera gånger innan du slutar för gott. Många ex-rökare tog flera försök innan de lyckades. Ställ in ditt mål för en dag, och arbeta sedan nästa dag när du kommer dit. När du ger in en cigarett, försök att sluta igen omedelbart efter. När du går, fortsätt lära och sluta sluta varje gång. Efter ett tag borde du kunna sluta för sista gången.

TIPS! Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; I den här tiden kommer din uppmaning troligen att gått.

Din familj och dina nära och kära erbjuder den största motivationen att sluta. De kan påverkas av inte bara din möjliga sjukdom eller död, men också av negativa hälsoeffekter från att vara kring din rök. Bara i USA är cigarettrökning ansvarig för 20 procent av alla dödsfall. Vill du verkligen vara en annan statistik?

Låt dig inte ens njuta av en liten bit. Ibland kanske du tror att en liten cigarett kommer att bli bra, men bara en enda puff kan göra alla dina framsteg gå i spill. Låt dig veta att även om man har en kommer att orsaka mycket skada.

Försök träna när det är möjligt. När du har slutat röka, blir det lättare att anta ett träningsprogram. Uthållighet och lungkapacitet förbättras märkbart. Ökad övning kommer också att se till att du inte får någon vikt efter att du slutat. Övning producerar endorfiner, som inte ersätter nikotinhöjder, men lindrar uttagssymtomen.

TIPS! Om du har kämpat gång på gång och slutat röka, överväg att planera en tid med din läkare. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolereras.

Beslutet att sluta röka kan vara en mycket svår sak att göra. Att sluta kan verkligen fungera, men. Du kommer att behöva ge det tid, och ha gott om tålamod och viljestyrka. Naturligtvis kan det vara bra att få information om hur du kan sluta med att vara lättare än vad du kan göra. Genom att använda informationen i den här artikeln tillsammans med egen forskning kan du kanske sparka vanan mycket snabbare och lättare.Source link