Bra tips för att sätta ner cigaretterna för gott


Många människor vill sluta röka, men de känner att det är för svårt och att de inte har den viljestyrka som krävs för att sluta. Dina första steg till framgång kan göras lite lättare genom att läsa och använda de råd och tips du hittar i den här artikeln.

Behandla rökningstopp som att sparka någon annan missbruk: som en serie dagar av nykterhet. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten. Oroa dig inte med nästa månad eller nästa år. Bara fokusera på idag, som att sluta nu hjälper dig i framtiden.

TIPS! Använd en av de många nikotinbyteslösningarna på marknaden idag. Huvudstoppet för att sluta cigaretter är din kropps beroende av nikotinavgiften.

För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa en egen lista över hur du kan sluta. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk attityd och motivation för din resa. Varje person hittar metoder som fungerar för dem, medan de kanske inte fungerar för dig. Det är mycket viktigt att du specifikt räknar ut vilka sätt som fungerar bäst för dig. Genom att skapa en lista kan du förbättra dina övergripande chanser till framgång.

Sluta röka

När du slutar röka, ta varje dag som det kommer. Ta en dag i taget när du slutar röka. Du kommer att känna att du har uppnått mer genom att fira varje dag du inte röker. När du är fast besluten att sluta på kort sikt kommer det att bli lättare att tänka på lång sikt.Source link