Bra tips för att sätta ner cigaretterna för gott


Även om många människor tänker sluta röka, tror de ofta att de saknar viljan för denna svåra uppgift. Följande gratis råd kan hjälpa dig att göra en realistisk men effektiv plan för att ge upp nikotin för gott.

Sluta röka ett steg i taget. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara. Oroa dig inte med nästa månad eller nästa år. Tillvägagångssättet avslutas dag för dag. Ge dig själv kredit för varje dag du lyckas, och du kan bli förvånad över hur snabbt dessa dagar blir till veckor.

TIPS! Om du är uppriktig i din strävan att sluta, hitta en supportgrupp och hålla fast vid dem. Att arbeta med andra som slutar eller som slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt yttersta mål.

När du känner att du behöver röka, prova fördröjning taktiken. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i den här tiden kommer din uppmaning troligen att gått. Om detta inte händer genast, fortsätt att upprepa denna teknik.

Om din kalla turkeyansträngning för att sluta röka misslyckades, får du lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi. Dessa substitut är OTC-läkemedel som ersätter en del av nikotin som kroppen används för att få från att röka. Detta kan underlätta abstinenssymptom och öka dina chanser att sluta för gott.

Innan du börjar sluta röka, kunna förbli engagerad att sluta för gott. Du kan vara mer framgångsrik att sluta om du har det bästa tänket. För att vara motiverad är det viktigt att komma ihåg varför du ursprungligen ville sluta.

TIPS! Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg i taget. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten.

Tala med din läkare om att sluta röka. En läkare kan veta om metoder för att sluta att du inte är medveten om. Din läkare kommer också att kunna skriva en recept på medicinen för att hjälpa dig att sluta röka, om han eller hon känner att det är nödvändigt.

När du försöker sluta röka, låt dig själv få en belöning varje gång du når ett mål. Till exempel, gå till en film när du har slutat röka i en vecka. När du gör det en månad, ge dig en trevlig middag på en restaurang som du vanligtvis inte går till. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du glömmer att röka och är redo att flytta förbi den helt.

För att undvika nikotinbehov, försök att hantera din stress på andra sätt. Du kan träna en gång om dagen, hitta nya hobbies eller kanske få massage. Fyll din stilleståndstid med roliga, ljuvliga distraheringar – den senaste romanen, datumnatt eller kulturutflykt.

TIPS! Tala med dina nära och kära om ditt beslut att sluta röka. De kan hjälpa till att stödja dig efter eget val.

Överväg att använda ett nytt märke när du börjar tänka att sluta röka. Detta kan vara särskilt effektivt om du köper ett varumärke du vet är obehagligt i smak eller lukt. Rök dem som du skulle ditt vanliga varumärke och andas in dem samma. Du kommer att njuta av att röka mindre. Du kommer att ha en bra start med att sparka din vana.

Att ålägga den långa och svåra processen att sluta röka kan utgöra en allvarlig utmaning för dig i ditt liv. Att sluta kan verkligen fungera, men. Du måste ringa på din viljestyrka, vara tålamod och ge det tid. Det kan aldrig skadas för att ha bra information att arbeta med. Att använda tipsen i artikeln ovan hjälper dig att uppnå ditt mål tidigare än du trodde.Source link