Bra tips för att sätta ner cigaretterna för gott


Rökning kan allvarligt påverka kvaliteten på ditt liv. Det gör din hudrink, dina tänder och fingrar gula och ditt andetag och hår stinker. Ännu viktigare, det kan påverka din hälsa. Visste du att sluta kan vända den mesta skadan du har gjort i din kropp? Om du inte är säker på hur du slutar läser du om några tips om hur du gör det lättare.

Bryt fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka. Detta kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången, och det kan vara lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

TIPS! Gör själv en lista med anledningarna till och anledningarna till att inte sluta röka. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka.

Att gå med i ett gym, träna eller hitta nya och njutande aktiviteter kan hålla dig borta från cigaretter och förbättra din övergripande hälsa. Dessutom ökar träningen stress och ångest. När du inte har utövat ett tag börjar du med enkla promenader och bygga därifrån. Alltid gå till din läkare innan du börjar träna.

Använd en bra fördröjning taktik när du känner en överväldigande önskan att röka en cigarett. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du upptäcka att ditt begär har försvunnit inom den tiden. Om det inte fungerar första gången, upprepa det här steget tills det gör det.

När ett begär kommer att äta efter att du slutat röka, räcker du till grönsaker och frukt. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produkt medan du stoppar viktökning i spåren.

TIPS! Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut med det så länge som möjligt . Tvinga dig att slutföra en annan chore, innan du kan få en cigarett.

När du slutar först, planera ut olika tidsbaserade milstolpar som du kommer att belöna dig själv. Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, gå ut på bio. Efter en månad, äta ute på en trevlig restaurang som du inte äter regelbundet på. Fortsätt arbeta mot dessa mindre mål tills du finner att du kan gå utan att röka i obestämd tid.

Älskade Ones

Sluta röka nu, inte bara för dig själv, utan för alla kära som du har. Rökning är skadligt för dig och alla som finns omkring dig som inhalerar begagnad rök, och människor kan även få cancer från det. När du slutar röka kommer du också att stoppa hur mycket du utsätter dina nära och kära för de farliga kemikalierna i andrahandsrök. Att sluta röka nu kommer att göra dig och alla omkring dig friskare.

TIPS! Se till att du går om det ett steg i taget. Att sluta röka är en lång process.

Börja med att klippa tillbaka på din rökning. På så sätt kan du komma igång med dina ansträngningar för att sluta röka. Vänta en timme eller mer för att få din första cigarett på morgonen. Ett bra sätt att minska antalet cigaretter du röker är att bara tillåta dig att kunna röka hälften av cigaretten när som helst.

En av de bästa sakerna du kan göra för att hjälpa dig att sluta är att inte svika om du har ett återfall i dom. Många som inte röker mer troligt lyckades inte lyckas första gången de försökte. När du bestämmer dig för att sluta röka, ta det dag för dag. Om du startar igen, välj omedelbart ett nytt datum för att avsluta. Se till att du förlänger perioden mellan cigaretter ytterligare en vecka. Att tillämpa denna teknik kan ge dig viljan att sluta röka helt och hållet.

Hitta support genom att gå med på forum eller samhällen för dem som försöker sluta. Det finns många webbplatser som ägnas åt att stödja dem som vill sluta röka. Det kan hjälpa dig att jämföra stoppa strategier och hantera mekanismer med andra. De kamrater du träffas där kommer att ha en djup förståelse för vad du går igenom, vilket ger dem möjlighet att hjälpa dig att lyckas.

TIPS! Notera alla de metoder du planerar att använda för att sluta röka . Du kan och bör anpassa denna lista till ditt liv och dina vanor.

När du lär dig att leva utan cigaretter, är det bra att undvika utlösningssituationer som normalt skulle innebära att du röker för dig. Om du alltid har en drink i en hand och en cigarett i den andra, är det dags att skaka upp din rutin lite. Med ditt kaffe i bilen eller undviker baren kan du kortsluta dina begär.

Gör slut på en gåva för dig själv. Titta aldrig på det som en förlust eller en börda. Om du fokuserar på de positiva aspekterna av att sluta, kan det vara en enklare process som du kan åstadkomma snabbare. Kom ihåg hur mycket värdefull det kommer att vara i ditt liv, och hur de förespråkarna överstiger vägarna. Detta håller dig på rätt spår och gör slutar tycka omedelbart viktigt.

Tidigare kan rökning ha varit din hanteringsmekanism under stressiga perioder. Om så är fallet måste du hitta en annan teknik som du kan använda för att koppla av när du är stressad. Meditation, yoga och djupa andningstekniker är alla ett bra sätt att hjälpa till att lindra stress och förbli rökfria.

Tips! Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. Utsätt rökslangen i tio minuter och använd sedan din tid klokt.

Om du vill se och må bättre, sluta röka. Råd i den här artikeln ska göra dig bättre om dina chanser att sluta för gott. Välj en av dessa tips och prova.Source link