Bra tips för att sätta ner cigaretterna för gott


Många människor vill sluta röka, men de tror att det kommer att bli för svårt, eller att de saknar viljestyrka som krävs för att sluta röka helt. Dessa tips kan hjälpa dig att börja sluta röka.

Sluta röka

Tips! Gör ditt avslutningsförsök så enkelt på dig som möjligt. Att försöka sluta med att gå kallt kalkon är aldrig en bra idé.

Sluta röka så fort du kan. Att försöka sluta med att gå kallt kalkon är aldrig en bra idé. Denna metod har bara en framgångsgrad på 5 procent. Nikotin är så beroendeframkallande att en metod som terapi, plåstret eller medicinen rekommenderas. Du kommer att vara bättre rustad att göra det genom ånger och sluta röka permanent.

Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta. Det kan vara mycket fördelaktigt att samarbeta med människor som har varit där du är och förstå de emotionella och fysiska utmaningarna du går igenom. Du kommer att få underbara råd och stöd från sådana människor som de tidigare varit i dina skor. Du kan kolla din lokala kyrka, rec center eller till och med community college för att hitta dessa supportgrupper.

Hypnos kan hjälpa till att sluta röka. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer. När du är hypnos kommer hypnotisören att fylla ditt sinne med positiva tankar om att sluta röka. Dessa bekräftelser kommer att finnas i ditt undermedvetna, vilket kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.

TIPS! Tala med dina nära och kära om ditt beslut att sluta röka. När du delar den här informationen med dem som är närmast till dig, kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta.

Försök att träna eller gå med i ett gym för att hålla dig från att röka och förbättra din hälsa. Övning kan gå långt för att minska stressen som orsakas av nikotinuttag. Om du är i form eller dålig hälsa bör du börja långsamt och gradvis öka takten och intensiteten. Se till att du diskuterar vilken träningsrutin som helst med din läkare innan du börjar.

Att kyla kalkon för att sluta röka är inte den smartaste idén, försök få kosttillskott för att hjälpa dig på vägen, saker som nikotinplåster eller tuggummi. Dessa produkter kan köpas i disken och ge din kropp nikotin medan du bryter vanan. De är mycket hjälpsamma när det gäller att minska abstinenssymptomen.

Att sluta röka är en mycket allvarlig utmaning. Men det behöver inte vara omöjligt. Det tar tid, tålamod och viljestyrka. Lite råd kommer också att gå långt för att hjälpa dig att slutföra med framgång. Med hjälp av tipsen från den här artikeln kan du vara rökfri på nolltid.Source link