Bra tips för att sätta ner cigaretterna för gott


Det finns otaliga människor där ute som skulle älska att sluta röka. Rökning är katastrofalt för din hälsa och kan orsaka allvarliga, långvariga skador på dina lungor och andra organ. Så om du verkligen vill ha ett slut på rökvanan, läs vidare.

Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, använd nikotintum eller hudfläckar. Sådana lättillgängliga verktyg kan ge dig den nikotin som din kropp behöver när du arbetar för att sparka vanan fri från de svåra symptomen på uttag.

Ersättningsbehandling

Ett bra sätt att sluta röka är nikotinersättningsterapi. Det viktigaste hindret för att sluta cigaretter är din kropps missbruk av narkotikaproblemet. Detta är det som orsakar de flesta begären. Du kan bli överväldigad av begär. Dessa överväldigande känslor kan lindras med nikotinutbytesbehandling. Studier har visat att de som använder nikotinplåster, tuggummi eller pastiller har dubbla chanserna att slutföra med framgång. Använd inte nikotinersättningsprodukterna om du fortfarande röker cigaretter.

Du behöver inte gå igenom det här ensam. Informera din familj och vänner om att du försöker sluta och be dem att inspirera dig att släppa denna vana. Överväg att gå med i en supportgrupp. Tala om ditt problem och tala om några av de saker du vill förändra.

TIPS! Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan avstänga din första så länge som möjligt. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först.

När du arbetar med att sluta röka, kom ihåg att ge dig själv en belöning varje gång du träffar en viktig milstolpe. Till exempel, gå till en film när du har slutat röka i en vecka. När du har varit rökfri i en månad, gå till en trevlig restaurang, en som är speciell för dig. När du möter framtida milstolpar kan du antingen öka dina belöningar eller helt enkelt avveckla dem.

Minska rökning. Detta hjälper dig att komma igång på din resa för att sluta röka. Vänta en timme åtminstone innan du får den första röken på den dagen. En annan metod att använda är att röka endast hälften av din cigarett för att hjälpa dig att minska gradvis.

Om du röker hemma, städa din plats noggrant, så det luktar inte av rök. Tvätta dina väggar, gardiner och gardiner och schampo mattan och klädseln. Detta kommer att göra det så att du inte påminns om att röka varje gång du kommer in i ditt hem, eftersom det kommer att få en ren, frisk lukt.

Tips! Kom med din egen personliga plan för att sluta. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel.

Du måste hitta sätt att få din motivation i sikte hela tiden. Det här kan innebära att motivationsmeddelanden läggs på din kontorsmur eller bär ett armband som symboliserar dina avsikter. Oavsett vad du bestämmer, med en visuell påminnelse kommer du att behålla frestelser och begär i våg

Planera hur du lyckas hantera stress. En cigarettbelysning är, för många rökare, en omedelbar reaktion på en stressfull händelse. Om du gör en plan på plats för att hålla dig från att ge in för dessa frestelser, kommer du att vara mer benägna att inte fånga en snabb rök. Ha mer än en idé om den första tanken inte hjälper tillräckligt.

Tänk på de platser där du brukade regelbundet ha en cigarett och sedan undvika dem. Ändra din rutin om det alltid är fråga om att ha en rök. Om du inte går till happy hour kan du undvika begäret.

TIPS! Gör ett åtagande att sluta röka innan du börjar räkna ut hur du gör det. Många misslyckas med att sluta för att de har fel tankegång.

För att hjälpa till med att bestämma sig för att sluta röka, kom ihåg dina nära och kära och hur din rökning påverkar din hälsa och deras. Studier har visat att en av fem personer som dör i USA har att göra med att röka. Gör ditt bästa för att inte bli en statistik.

"Not One Puff Ever" eller "Nope" ska vara din mantra. Det är enkelt att berätta för dig själv när du verkligen vill att en annan inte kommer att skada dig, men det kan bli till ett par dagar eller till och med år med rökning, vilket försvinner allt ditt hårda arbete. Innan slagen träffar, påminna dig om all skada "bara en" cigarett kan göra.

Känn dig inte besegrad om du inte lyckas med ditt första försök att sluta. Många människor misslyckas, även om de är ordentligt motiverade. Identifiera var du gick fel så att du kan lära dig från det ögonblicket till nästa gång. Du kan uppleva en större triumf på vägen.

TIPS! När du avslutar, planera du ut olika tidsbaserade milstolpar som du kommer att belöna dig själv. När du till exempel når din första rökfria vecka tar du dig ut i en film.

Skapa en mantra centrerad kring dina viktigaste skäl för att vilja sluta. När du känner din viljestyrka svagare, upprepa dina skäl för att sluta till dig själv tills ditt begär har passerat. Detta gör det möjligt för dig att ta kontroll över din missbruk, i syfte att optimera din chans till framgång.

Djup andning

Ta djupt andetag när du längtar efter en cigarett. Inte bara kommer den djupa andan att slappna av, det ger dig möjlighet att reflektera över begäret och varför du bestämde dig för att sluta. Det kan också hjälpa till med att ge syre till dina lungor, och detta kommer att uppdatera dig. Djup andning kan göras var som helst och när som helst.

TIPS! För att förhindra att du tar in dina nikotinavtagningssymtom, upptäck hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Kanske kan du gå till gymmet under den tid då dina önskningar är värsta eller du kan få en ny hobby.

Du borde nu ha den kunskap som krävs för att sluta röka för alltid tack vare rådet i den här artikeln. Miljontals människor har framgångsrikt gjort rökning till en vana av det förflutna. Du kan också! Inkorporera de tips du har lärt dig här i din plan för att sparka denna vana för bra.Source link