Bra tips för att sluta röka och leva längre


De flesta rökare skulle vilja sluta men anser det svårt att nästan omöjligt att göra det och deras brist på viljestyrka. Informationen och tipsen i denna artikel får du ta de första stegen för att vara på väg mot cigarettfrihet.

Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller kanske du behöver dricka en glas vatten först. Även om du sänker dig till cigaretten i slutändan, kan du fortfarande minska din totala räkning för dagen efter en.

Hypnos är ett effektivt stopp för rökning för många människor. Många individer har slutat röka med en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och ge dig positiva affirmationer. När du äntligen vaknar kan du upptäcka att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket ger dem lättare.

Tips! Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters, och människor som har slutat ett tag.

Se till att du tar processen ett steg åt gången. Att sluta röka är en process. Ta det en dag i taget och när varje dag blir till en annan, som kommer att hjälpa till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Försök ändra din kostvanor genom att äta hälsosamt för att bekämpa vilken vikt som helst som resulterar i att du slutar röka . Detta kommer att hjälpa dig att kontrollera ditt system och undvika onödig viktökning.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta som slutade gör det på grund av en negativ tankeprocess. Du kan ge dig motivation genom att tänka på varför du ville sluta röka i början.

TIPS! Se till att du går ett steg åt gången. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten.

Tala med en läkare om du vill sluta röka. Din familjedoktorn kan erbjuda hänvisningar och resurser som du annars inte har tillgång till.

Secondhand rök kan orsaka cancer och andra viktiga hälsofrågor. Genom att sluta röka, minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne, du hjälper också människor runt dig. Avsluta kommer att göra både dig och alla omkring dig älska friskare.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp när du försöker sluta röka. Försök att föreställa dig hur mycket bättre ditt liv kommer att bli när du äntligen slutar. Tänk på att dina tänder kommer att bli ljusare och renare, dina tänder kommer att se vitare ut, och ditt hem kommer att vara fullt av friskhet och renlighet. Medan många människor svarar på negativ förstärkning, kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta också.

TIPS! Se till att du får tillräcklig sömn när du försöker sluta röka. Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov.

Minska antalet cigaretter du röker. Detta hjälper dig att starta din rökningstussresa. Försök vänta minst en timme efter att ha vaknat innan du har din första morgoncigarett. Du kan också försöka röka en halv cigarett snarare än en hel en för att skära på din rökning.

Om du är en inomhusrökare, inne i ditt hus, så det luktar inte av rök. Tvätta och måla dina väggar, schampo eller byt ut matta, draperi och gardiner, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Detta kommer att göra ditt hus lukta rent och friskt, ditt nya luktande hus kommer inte påminna dig om att röka.

Sätt listan någonstans där du kommer att kunna se den framträdande varje dag.

Tips! Om du inte tror att du kan sluta kall kalkon, kan du prova nikotinbytesprodukter, som tuggummi eller fläckar. Du kan köpa dessa produkter i räknaren.

Du måste göra allt för att hålla din beslutsamhet och motivation hela tiden. Det här kan innebära att du limer motivationsaffischer och meddelanden till väggarna på ditt arbetskontor eller donerar ett armband för att indikera dina intentioner.

Nu är det bra att sluta röka. Välj inte ett datum för framtiden, bara gör idag din dag att sluta. Avsluta idag kommer att hindra dig från att ta ett annat steg mot en försvagande eller dödlig sjukdom. Att sluta röka skyddar också din familj, vilket är en annan viktig anledning att sluta.

Istället för att tro att du måste "sluta", tänk på det som en gåva till dig själv. Tänk på hur fördelaktigt det kommer att vara för din hälsa och livskvalitet, och kom ihåg att proffsen är mycket större än nackdelarna. Detta håller dig motiverad och ger dig sanna skäl att sluta nu.

TIPS! Tänk på att använda nikotinersättningsalternativ när du slutar röka. Utdrag från nikotin kan orsaka känslor av frustration, irritabilitet, depression och rastlöshet.

Håll reda på dina vanor när det gäller rökning. När vill du röka?

Sluta röka

När du bestämmer dig för att sluta röka, måste du försöka hålla dig med planen. De flesta som slutar röka för gott försökte många gånger tills de slutligen lyckades. Om du träffar en snag, ta reda på varför du återfall, och fortsätt sedan.

Tips! Som en del av ditt försök att sluta röka, vill du diskutera det med din läkare. Han kommer få tillgång till tekniker och verktyg som du inte kommer att kunna få på egen hand.

Att ålägga den långa och svåra processen att sluta röka kan utgöra en allvarlig utmaning för dig i ditt liv. Medan det är svårt, är detta beslut inte omöjligt att uppnå. Du måste vara tålmodig, bestämd och stark vilja. Det kan också hjälpa till att använda din kunskap, liksom några bra tips, för att komma igång. Genom att använda informationen i den här artikeln tillsammans med egen forskning kan du kanske sparka vanan mycket snabbare och lättare.

Förstå att när det gäller allt i livet är kunskapen makt. Om du hoppas kunna gå vidare med ämnet Array, är det viktigt att du lägger fram tid och ansträngning för att lära dig allt som finns att veta om ämnet. Ta din nyskapade kunskap och fortsätt på vägen till framgång.Source link