Bra tips för att sluta röka och leva längre


Behovet av att röka kan verkligen vara obekvämt ibland. Du kan känna behovet av att avbryta konversationer för att få en cigarett, och det känns inte detsamma om du måste göra med något annat än att röka. Fortsätt läsa för att lära dig att sluta med den här mycket pinsamma vanan. Den här artikeln innehåller massor av tekniker för att hjälpa dig att sluta röka.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad först eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker . Om du slutar ge dig, kan förseningen leda till att du röker en mindre cigarett den dagen.

Om du vill sluta röka, tala med din läkare. Det är möjligt att din läkare har resurser som du inte gör. När du har pratat om din situation kan läkaren ordinera ett läkemedel som hjälper dig att övervinna nikotinberoende.

TIPS! Försök inte göra det själv. Att ha kärleken stödjer dig, hjälper dig enormt.

Se till att du slutar en dag vid tiden. Att röka är en process. Bara gå igenom det en dag i taget, som att sluta nu hjälper dig i framtiden.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kommer de att motivera dig att vara engagerad. Det här kan eventuellt vara en nudge i rätt riktning du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

Motion är också ett utmärkt sätt att lindra stressavlastaren. Om du är ny att träna, kan du börja med att ta korta promenader ute varje dag. Tala med en läkare innan du börjar träna rutiner.

Hälsan hos dina nära och kära beror på att du slutar röka. Secondhand rök kan leda till många stora hälsofrågor. Ju tidigare du slutar röka, desto tidigare kommer dina nära och kära att vara fria från de risker som är förknippade med inandning av begagnad rök medan de är i din närvaro. Fördelarna med att sluta röka kommer också att delas av de personer du lever med.

Nikotiners ersättningsterapi

Överväg att använda en nikotinersättningsterapi. Effekterna av nikotinuttag kan få dig att känna irritabel, humör och frustration. De konstanta begären kan vara överväldigande. Det kan hända att nikotinersättningsterapi hjälper till att minska dessa känslor med hjälp av nikotinutbytesbehandling. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt, för att skydda dig för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Tala med läkare om du planerar att sluta röka. Din läkare kan ha tillgång till resurser för att hjälpa dig att sluta.

Berätta för alla du vet om din önskan att sluta röka. Dina älskade vill utan tvekan stödja dig, och de kan fungera som påminnelser om varför sluta är så viktigt. Om du omger dig med ett starkt stödsystem, blir det en stor hjälp i din kamp att sluta. Du kommer att upptäcka att ditt förtroende för att lyckas är ökat, och dina mål är uppnåliga.

TIPS! Överväg att klippa tillbaka på din rökning. Det här är ett bra sätt att lätta på tanken på att sluta helt.

Du kommer att bli mer framgångsrik om du inte försöker att axla hela bördan av att röka ensam. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

Till exempel, efter en vecka utan att röka, gå till en film. En gång i månaden har gått, gå till en speciell restaurang. Fortsätt skapa belöningar till den punkt du inte tänker på att röka längre.

Secondhand Smoke

Det enda sättet att sluta röka är att sluta. Det mest effektiva sättet att sluta är bara att sluta. Stoppa dig omedelbart och se aldrig tillbaka. Kallkalkonmetoden kommer att tyckas mycket svår. Men människor som använder den här metoden är mindre benägna att återvända till rökning över tid än människor som använder andra metoder.

TIPS! Du borde hitta ett sätt att hålla din motivation tydligt i sikte och i åtanke alls gånger. Detta kan innebära att du limer motivationsaffischer och meddelanden till väggarna på ditt arbetskontor eller bär ett smycke som symboliserar dina avsikter att sluta.

Secondhand rök kan påverka hälsokomplikationerna. När du slutar slutar din familj också andas den begagnad rök som din rökning vana genererar. Att sluta röka ger fördelar för dig och de som älskar dig friskare.

Minska antalet cigaretter som du röker lite varje dag. Detta kan hjälpa dig att börja med att eliminera rökning. Försök att vänta en timme efter att ha vaknat innan du har din första cigarett för dagen. Du kan röka en halv cigarett åt gången för att skära ner på din rökning.

Om du rökt, inne i ditt hus, när du har slutat. Shampoo dina mattor och klädsel, tvätta dina gardiner och draperier och tvätta dina väggar. Detta kommer att göra ditt hem lukta rent och hålla dig från luktande rök varje gång du går genom dörren.

Internet är ett bra ställe att få online support från personer som har behandlat liknande problem. Många webbplatser är dedikerade till att hjälpa dig att sluta. Det kan vara till hjälp för dig att jämföra dina strategier med andra. Du kommer att hitta tröst när du pratar med människor som går igenom samma slags kampar.

TIPS! Om du försöker sluta röka, håll dig borta från situationer, miljöer och aktiviteter som generellt resulterade i att du röker. Om du drack ditt morgonkaffe och hade en cigarett, byt din rutin.

När du vill röka ganska, närma den som en positiv sak som du gör själv istället för något du behöver uthärda. Tänk på hur det kommer att förändra ditt liv, och hur misslyckande att sluta kommer att påverka din hälsa på lång sikt. Du kan förbli motiverad och vara mer sannolikt att lyckas.

Bli av med askar och tändare i ditt hem. Tvätta alla dina kläder och kom ihåg att rengöra ditt hus för att avlägsna lukten av rök. Detta kommer att hjälpa dig av dina rökning dagar att utlösa ett begär.

Om du blir trött på vanan att röka, är du halvvägs för att framgångsrikt sluta. Vad du har läst här hjälper dig att gå vidare till steg två, faktiskt sluta, och genom resten av stegen som leder dig på din resa för att bli nikotinfri. Försök med dessa tekniker för att hjälpa dig att begränsa trangen att röka.

Sluta röka så snart som möjligt. Välj idag som dag istället för att lägga ut det till ett framtida datum. Om du slutar idag sänker du omedelbart din risk för cancer eller andra potentiellt dödliga sjukdomar. Du kommer också att förhindra att din familj eller rumskamrater utsätts för begagnad rök, vilket gör det ännu viktigare att du slutar.

Många människor är intresserade av Array, men är osäkra på hur man lär sig mer. Denna artikel har så mycket information, du är redo att gå vidare med självförtroende. Nu är det dags att ta den kunskap du har fått och tillämpa den på ditt liv!Source link