Bra tips för att sluta röka och leva längre


Många tänk på att sluta uppnås enkelt genom att kasta cigaretterna bort och villiga att sluta. Dessa är båda faktorerna i stopp, men det finns sätt att göra det mer hanterbart för dig själv. Om du vill sluta röka en gång för alla finns det ett antal alternativ till dig.

För att öka sannolikheten att du kommer att lyckas med din önskan om att sluta röka, försök att sammanställa en lista på det positiva och negativa konsekvenser av att sluta Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne. Det kan hålla dig fokuserad på ditt mål, vilket borde göra det lättare att sluta.

TIPS! Hitta metoden att sluta som kommer vara enklast för dig. Undvik att sluta kalla kalkon, som sällan fungerar.

Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. En erfaren, licensierad hypnotist kan hjälpa dig att sluta röka för livet. Den professionella kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser. När du kommer ut ur trance kommer lusten att röka inte vara lika stark. Det betyder att du kommer att närma sig sluta med framgång.

Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för dig. Anpassa den här listan till ditt liv och dina behov, för att sluta effektivt. Alla har sina egna sätt att få saker gjort. Du måste lära dig de bästa teknikerna för dig. Att göra din egen lista kommer att göra detta.

Om du inte kan sluta kall kalkon, använd nikotinplåster eller tuggummi. När du använder dessa mediciner ersätter du nikotin från cigaretter med nikotin från produkterna. Detta hjälper dig att undvika nikotinavtagningssymtom.

TIPS! När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, sätt åtminstone av det till senare. Till exempel, kräva att du tar en lång promenad innan du ger in och har en rök.

Tala med din läkare om du planerar att sluta röka. En läkare kan veta om metoder för att sluta att du inte är medveten om. Dessutom kan din läkare känna att du skulle dra nytta av att använda en receptbelagd läkemedelsbehandling för att hjälpa dig att sluta.

I din process att sluta röka, ge dig själv belöningar på vägen för att njuta av milstolparna mot ditt mål. På en veckas jubileum kan du till exempel besöka en film. Efter en längre tid kan du göra dig till något dyrare eller elegantare. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du glömmer att röka och är redo att flytta förbi den helt.

En strategi för att hjälpa dig att sluta röka är att skapa en varumärkesbyte. Ge upp ditt favoritmärke till en som du tycker är helt hemskt. Rök inte mer än normalt eller på annat sätt. Detta är ett bra verktyg för att börja din resa att sluta.

TIPS! Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör.

Det är möjligt att sluta röka. Det är inte lätt, men det finns många sätt att bota begäret. Om du förväntar dig att du aldrig kommer att få uppmaningen att tända en cigarett efter att du har fattat beslutet att sluta kanske inte är realistiskt, men du borde ha en enklare tid att sluta om du tänker på vad du just har läst.Source link