Bra tips för att sluta röka och leva längre


Det finns många bra saker som kommer att hända när du slutar röka. Håll dessa fördelar i ditt sinne och samla tekniker som är till hjälp, som de som följer av artikeln nedan, för att hjälpa dig. Om du har svårt, använd de tips du läser för att öka din motivation och hjälpa dig att sluta röka.

Hypnos kan hjälpa till att sluta röka. Denna icke-traditionella metod att sluta har visat stor framgång med många rökare. En terapeut placerar dig i en hypnotisk trance, och de talar med dig i positiva bekräftelser som inbäddar sig i ditt undermedvetna sinne. När du kommer ut ur trance kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Tips! Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka.

När du slutar röka, vila så ofta som möjligt. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär. Du är mer benägen att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Genom att sova åtminstone åtta timmar varje natt kommer dina mentala förmågor att bli mer akuta och du får mer viljestyrka för att övervinna dina begär.

Om du har svårt att sluta röka, tala med en sjukvårdspersonal. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, som antidepressiva medel, som kan hjälpa dig att sluta med mycket mindre obehag. Du kan också läsa om andra resurser, till exempel supportgrupper, som hjälper dig att göra det lättare att sluta röka.

Att ge upp sötsaker till frukt och grönsaker gör det lättare för dig att hålla din vikt stabil efter att du har slutat. Detta kommer att hjälpa till med att hålla viktminskningen borta. Tänk på att din kropp kommer att gå genom att dra tillbaka, så det kommer att krävas mat som galen.

TIPS! Att ge upp sötsaker till frukt och grönsaker gör det lättare för dig att hålla din vikt stabil efter att du slutat. Detta är ett sätt att bekämpa den karakteristiska viktökning som följer med att sluta.

Förstärka din beslutsamhet att inte ge in, genom att skapa en solid backup plan för när begäret sparkar in eller trycket lägger till. Det kan innebära att du går till gymmet i ögonblick när du brukar uppleva cravings, eller starta en hobby eller ens ha ett vanligt massageschema. Under din fritid läser du böcker eller tar tid att prata med vänner. Allt som håller dig upptagen hjälper till att hålla sig borta från att röka.

Motivation och positiv inställning är viktiga punkter när du försöker sluta röka. Allt du behöver göra är att inse hur ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du äntligen har slutat. Vrid ditt fokus mot ditt renare andetag, renare tänder och ett fräschare luktande hem. Se till att du också fokuserar på de positiva fördelarna med livet efter att du slutat röka.

Det bästa du kan göra för att starta din cigarettfria livsstil är att bara sluta röka. Tänk på att ditt liv som icke-rökare börjar idag. Försök bara sluta helt och aldrig hämta en annan cigarett. Denna metod kan verka lite hård. Det har visat sig vara effektivt, när tiden går.

TIPS! Har dina nära och kära stöd för ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, inte deras dom.

Börja träna regelbundet. Strax efter att du slutat röka börjar din lungkapacitet att förbättras. Detta gör att träna lättare än det brukade vara. Att få regelbunden träning kan också hjälpa dig att undvika den äldre komplikationen av viktökning. Endorfinerna kan hjälpa till att ta en bit av kanten från uttagssymtom, även om deras effekt inte kan jämföras med nikotin.

Du vet många fördelar som härrör från att sluta röka. Om detta inte räcker för att få dig att sluta, kan du använda de användbara tipsen ovan för att hålla din motivation hög. Använd ovanstående råd när du känner sig omotiverad eller när ingenting verkar kunna bli av med dina begär. Snart kommer du vara fri från att röka och njuta av bättre hälsa och alla andra fördelar som följer med att inte röka.Source link