Bra tips för att sluta röka och leva längre


Forskning har visat utan tvekan att nikotin är extremt beroendeframkallande. Det här är den viktigaste orsaken till att du fysiskt och psykiskt kommer att kämpa för att sluta röka. Utrusta dig med bra tips och råd om hur du verkligen slutar röka, så att du kan ge dig en bra chans att uppnå detta mål.

Gör en lista över strategier som hjälper dig att sluta. Att ta sig tid att sätta sig ner och anpassa din egen lista till din egen personlighet är en utmärkt metod att sluta. Olika sätt att arbeta för olika människor. Du måste räkna ut vad som fungerar bäst för dig själv och din livsstil. Skapa den här personliga listan gör just det.

TIPS! Gör dig själv en lista med anledningarna till och anledningarna till att inte sluta röka. Bara genom att skapa listan, lägger du upp ditt humör.

Planera att använda motion när du slutar röka, inte bara för de extra hälsoförmånerna, utan att distrahera dig från önskan att röka. Du kan uppleva stor stressavlastning genom träning. Du kan lindra in i en hälsosammare livsstil genom att börja ta en daglig promenad och arbeta dig upp till en ansträngande aktivitet. Kontrollera med din läkare innan du faktiskt börjar några omfattande träningsrutiner.

Vila är nyckeln om du vill sluta röka på allvar. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter. Det finns oftast färre människor runt sent på kvällen för att hjälpa dig att stoppa dig från att ta bara en enda rök för dagen. Så se till att du får minst åtta timmars sömn varje natt så att din kropp och sinne är välviljade och kunna ta itu med ditt rökavvikande huvud.

När du känner en överväldigande önskan att röka, använd fördröjningstaktiken. Förskjuta rökbrytningen i tio minuter, upptag då din tid klokt. Efter de tio minuterna är upp kan du upptäcka att ditt begär har passerat. Om det inte har det, fortsätt bara att fortsätta denna process om och om så ofta som du behöver.

Sluta röka

Om du verkligen bryr dig om dina nära och kära bör du sluta röka så fort du kan. Secondhand rök är mycket farlig och orsakar olika typer av cancer, liksom många andra hälsotillstånd. Så genom att välja att sluta röka, minskar du inte bara risken för att du får en typ av sjukdom eller någon annan typ av sjukdom, men du minskar också chansen att en älskad kommer också. Att sluta röka kommer inte bara att minska risken för din egen hälsa, men också risken för dem som finns omkring dig.

Att sluta röka är en av de svårare vanorna att bryta på grund av den starkt beroendeframkallande kvaliteten på nikotin i cigaretter. Stopp kan orsaka både fysiska och emotionella uttag. Implementera tipsen i den här artikeln och förenkla processen att sluta själv. Genom att använda denna information och lägga in ett hårt arbete, kommer du att kunna sluta röka.Source link