Bra tips för att sluta röka och leva längre


Även om du förmodligen redan vet hur rökning skadar dig, slutar du fortfarande inte en lätt uppgift. Om du är en av de miljoner individer som försöker sluta röka, kan det vara att du behöver en enkel nudge. Följande tips här kan ge lite hjälp och göra det lättare att sluta röka.

Att skriva ner saker kan förändra hela ditt mentala perspektiv. Det kan också motivera att gå vidare, vilket borde göra det lättare att sluta.

Gör ditt avslutningsförsök så hanterbart som möjligt. Försök inte avsluta den kalla kalkonen. Det handlar om en 95% chans att du kommer att misslyckas om du använder den här metoden. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så medicinering, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Detta ökar sannolikheten för att du slutar.

Tips! När du slutar röka, informera din familj och vänner om dina avsikter. Att ge bekanta personer med denna information kan låta dem motivera dig, tillsammans med att hjälpa dig att slå frestelser.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad först, eller till och med bara avsluta ett stort glas vatten innan du röker. Om du slutar ge dig, åtminstone har du rökt en mindre cigarett den dagen.

Se till att du kommer ihåg att sluta en dag i taget. Avsluta är en lång process. Bara gå igenom det en dag i taget, som att sluta nu kommer att hjälpa dig i framtiden.

Låt din familj och vänner in i hemligheten att du planerar att sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kan hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. Det kan vara den extra motivation du behöver för att hålla koll på din sluta röka.

TIPS! Några bra sätt att komma i form, vara aktiv och avleda dig från att röka är att delta i ett träningsprogram och anmäler sig till det lokala gym. Övning är ett bra sätt att lindra stress och få en hälsosammare attityd.

Övning kan också fungera som en stress som orsakas av nikotinuttag. Om du är ny att träna, kan du börja med att ta korta promenader ute varje dag. Tala med en läkare innan du börjar träna rutiner.

Om du inte tror att du kan sluta på en gång, prova några av de nikotinbytesprodukter som tandkött eller fläckar.

Nikotinutbyte

TIPS! ] När en cigarettsträng slår, försök att genomföra förseningar. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen.

Du kanske vill prova nikotinbyten. När du lider av nikotinuttag kan du känna rastlös, irritabel, irritabel eller frustrerad. Kraven kan överväldiga dig. Du kan hjälpa till att minska dessa känslor genom att använda nikotinutbytesbehandling. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt för att skydda dig själv för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Om du till exempel röker alltid när du pratar i telefonen, slutet på en måltid eller körning, så det kräver inte automatiskt att du röker. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som en ersättare.

Du bör inte försöka axla hela bördan att röka upphör. Du kan också få en hel del från att delta i en stödgrupp för människor som försöker sluta röka.

TIPS! Om du har kämpat gång på gång med att sluta röka, anser schemaläggning ett möte med din läkare. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, till exempel antidepressiva medel, som kan hjälpa dig att sluta med mycket mindre obehag.

För att förhindra att du tar in dina nikotinavtagningssymtom, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, massage eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp. När du har lite tid, försök att omge dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, som bra böcker, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

Secondhand Smoke

Secondhand smoke kan påverka hälsofrågor . När du slutat för din egen hälsa kommer dina nära och kära inte längre att utsättas för farorna. Avsluta kommer att göra både dig och alla omkring dig älska friskare.

TIPS! Försök att uppmuntra vänner och familj att stödja ditt beslut att sluta röka. Gör klart att du behöver stöd, men att det inte kommer att hjälpa till om dom är dömande.

Om du rökt, städa din plats noggrant när du slutar röka. Tvätta och måla dina väggar, inklusive: mattor, och tvätta dina fönsterbehandlingar, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Detta kommer att göra ditt hem lukt rent och en rökig lukt kommer inte att hälsa dig när du kommer in i ditt hem.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller saker som du normalt skulle associera med att röka.

Fråga din läkare om medicinen du att sluta. Det finns många framsteg på marknaden som nu är tillgängliga för att hjälpa dig att sluta för gott. Be en läkare vad de skulle rekommendera för att hjälpa dig att sluta.

Tips! Att hålla en positiv attityd kan vara den extra motivationen att sluta röka. Föreställ dig ditt liv efter rökning, där du är friskare, lyckligare och kunna hålla fast vid din månadsbudget med lite kvar.

Rådgivning kan hjälpa dig att sluta röka. Det kan finnas känslomässiga skäl som bidrar till en persons rökvanor. När du har tagit hand om problemet är det svårare att röka.

Håll reda på dina vanor när det gäller rökning. När är det troligt att du vill röka mest?

Att sluta röka kan vara en seriös utmaning för många, men det är mycket lättare att ha kunskaper om beprövade tekniker. Applicera ovanstående råd till din egen avslutande insats för att se mer solide resultat. Ta de triks som ges till dig i den här artikeln och börja arbeta med att sluta röka för att förbättra hälsan och livet för dig själv och din familj.

Tips! Bra råd när du slutar är att sluta röka helt och hållet. Det här är den bästa metoden för att börja ditt uppdrag.

De flesta människor är intresserade av att lära sig Array, men de är inte alltid medvetna om hur man gör det på egen hand. Denna artikel har definitivt den visdom som du söker. Bara sätta allt detta råd till god användning.Source link