Bra tips för att sluta röka och leva längre


Det finns många påtryckningar i dagens värld som kan påverka din förmåga att sluta röka. Men du behöver inte känna dig fångad längre, använd den här artikeln och tipsen inuti för att hjälpa dig att stanna för gott.

För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. Genom att skriva ned dessa saker börjar du styra riktningen för din syn på att sluta. Det kan också motivera att gå framåt och kan sluta vara svårare genom att låta dig hålla ögonen på priset.

Sluta röka

Du kan hitta en stödgrupp i ditt område för det stöd du behöver för att kunna sluta röka. Att arbeta med andra som slutar eller som slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt ultimata mål. Du kommer att få underbara råd och stöd från sådana människor som de tidigare varit i dina skor. Supportgrupper kan hittas på rekreationscentra, samhällskollegor eller kyrkor lokalt.

Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans. De kommer att placera dig i ett hypnotisk undermedvetet tillstånd som gör att de kan fylla ditt sinne med positivitet och motivation. Det kan få cigaretter att tycka mindre aptitretande, vilket leder till att du aldrig vill röka igen.

TIPS! Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg i taget. Att sluta röka är en uppgift som måste hanteras metodiskt.

Om du inte kan sluta röka själv, besök din läkare. Dessa dagar finns det många mediciner som kan hjälpa till att underlätta dina ansträngningar att sluta röka. Din läkare kan förmodligen också styra dig mot andra resurser, som supportgrupper eller hotlines, som kan hjälpa dig att sluta för gott.

För att avvärja den viktökning som normalt förknippas med att sluta röka, sätt din diet bort från sötsaker och mot frukt och grönsaker. Detta kan hjälpa till att balansera ditt system och undvika onödig viktökning. Det är normalt för din kropp att kräva mat under stoppprocessen, och det bästa sättet att tysta dina begär och stabilisera ditt humör är att äta hälsosamma snacks.

Rökning har mycket starka föreningar med vissa aktiviteter, och undvikande av dessa situationer kan hjälpa dig att sluta röka. Ett par exempel är som om du röker efter att du äter en måltid eller när du kör din bil. Du måste identifiera dessa triggers och ändra hur du svarar på dem så att du inte börjar börja röka automatiskt. Distrahera dig själv med något annat vid dessa tillfällen.

TIPS! Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver.

Efter allt du har lärt dig, borde du känna dig mycket mer självsäker när du slutar med den dåliga vanan att röka för gott. Ta stegen för att sluta i stället för att fortsätta att skada hälsan hos dig själv och dem omkring dig.Source link