Bra tips och tricks för rökavbrott


Mycket av tiden kan du höra att folk säger att det är svårt att sluta röka, men det betyder vanligtvis att de inte vet hur man gör det. Ju mer informerade du handlar om att sluta röka, desto lättare blir det att faktiskt sluta. Dessa tips kan hjälpa alla att sluta röka.

Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Försök aldrig att kyla kalkon. Det finns en mycket stor chans att du börjar börja röka igen om du gör det. Nikotin är mycket beroendeframkallande, så försök använda medicinering, terapi eller en lapp. Att använda dessa hjälpmedel kommer att göra dina ansträngningar för att sparka vanan mycket lättare än det kommer att bli utan dem.

TIPS! Att utveckla en ärlig lista över rökfördelarna och ryserna kan hjälpa dig att uppnå ditt mål att sluta rökning. Att skriva saker ner kan förändra hela ditt tankesätt.

Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig att sluta röka. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet. Detta kan bidra till att skapa en personlig formel för att sluta röka. Det är viktigt att du räknar ut de sätt som fungerar bäst för dig. Detta uppnås när du skapar en egen lista.

Försök träna eller gå med i ett gym för att hålla dig rökning och för att förbättra din hälsa. Övning kommer också att hjälpa dig att lindra stress. Om du för närvarande inte är i bästa form, börja med korta promenader eller en enkel rutin och bygg dig därifrån. Tala med din läkare innan du börjar träna rutin.

När du slutar röka, vila så ofta som möjligt. För många rökare kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Det finns inte folk runt sent på kvällen, det gör det enkelt för dig att smyga en rök. Om du får en full natts sömn, hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

Tips! Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan avstänga din första så länge som möjligt. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först.

När du känner en överväldigande önskan att röka, använd fördröjning taktiken. Berätta för dig själv att vänta fem eller tio minuter när du känner uppmaningen att röka. Det är möjligt att när fem till tio minuter rullar runt, kommer dröjan att ha gått. Om du fortfarande känner uppmaningen, försök att hålla dig distraherande i 10 minuters steg för att avstå från att röka så länge som möjligt.

Om du inte kan sluta kall kalkon använder du nikotinplåster eller tuggummi. Dessa produkter levererar små doser nikotin till din kropp för att avhjälpa missbruk utan smärta och påfrestning.

Ersättningsbehandling

Tips! Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg i taget. Att sluta är inte en binär sak; det utvecklas under en lång tid.

Nikotinersättningsterapi är ett bra alternativ. När du lider av nikotinuttag kan du bli irriterad, irritabel och till och med deprimerad. Cravings kan ofta vara överväldigande. Nikotinutbytesbehandling kan hjälpa till med dessa känslor. Studier visar att individer som använder nikotingummin, fläckar eller pastiller dubblar deras chanser att sluta med framgång. Var försiktig för att undvika att använda dessa produkter ska du fortfarande röka.

För att sluta röka, ge dig själv belöningar på vägen för att njuta av milstolparna mot ditt mål. Ta dig till exempel en film efter en vecka av att vara rökfri. Efter en tobaksfri månad, reservera en plats på en restaurang som du sällan får njuta av. Så småningom, när rökning är eliminerad från ditt sinne, få en stor behandling.

För närvarande bör vikten av att lära sig mer om att sluta röka vara tydlig. Att ha informationen att veta vilka tekniker som fungerar bäst kommer att göra processen mycket enklare. Du kommer att kunna sluta röka med hjälp av informationen från den här artikeln.Source link