Bra tips och tricks för rökavbrott


Rökning är dålig för din hälsa och ofta en smärta i nacken. Inte bara känner du dig ofullständig utan din rökning, du är ofta tvungen att avbryta dina dagliga aktiviteter för att gå ut och njuta av dina begär för en cigarett. Läs vidare för att hjälpa dig sluta röka en gång för alla. Det finns en mängd tips och tekniker i den här artikeln som hjälper dig i din kamp att sluta röka.

När du försöker sluta röka, borde du göra vänner och familj medvetna om dina planerade förändringar. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver. Det här kan vara en knuff i rätt riktning du behöver sluta röka.

Tips! Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters, och människor som har slutat ett tag.

När du slutar röka, ta varje dag som det kommer. Ta en dag i taget när du slutar röka. Att fokusera på en dag i taget är lättare än att fokusera på den långsiktiga. Långsiktiga mål kommer när du har slutat ett tag och har bättre förmåga att hantera den dagliga mallen.

Se till att du får gott om vilopaus när du arbetar för att sluta röka. För många rökare kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Senare på natten verkar alltid vara den tiden ingen annan är, så det är lättare att smyga i en cigarett. Om du går och lägger dig på ett schema, är det mycket mer troligt att du slutar röka för gott.

När du känner en överväldigande önskan att röka, använd fördröjningstaktiken. Berätta för dig själv att vänta fem eller tio minuter när du känner uppmaningen att röka. Det är möjligt att när fem till tio minuter rullar runt, kommer dröjan att ha gått. Om du inte gör det, fortsätt att upprepa det som du behöver.

TIPS! Om du måste röka en cigarett, försök att försöka först. Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker.

Om du slutar röka kall kalkon inte är ett alternativ, komplettera dina försök med nikotinersättningsprodukter som nikotingummi eller fläckar. Dessa terapier fungerar genom att komplettera din kropp med en liten mängd nikotin för att hjälpa till med abstinenssymptom medan du slutar.

Undvik utlösare du associerar med att röka när du försöker sluta. Ett par exempel är som om du röker efter att du äter en måltid eller när du kör din bil. Du måste identifiera dessa triggers och ändra hur du svarar på dem så att du inte börjar börja röka automatiskt. Distrahera dig själv med något annat vid dessa tillfällen.

Sluta röka

TIPS! Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. När du förmedlar människorna runt dig med den här informationen kan de göra saker som hjälper dig att hålla dig motiverad och behålla frestelsen.

Om du slutar röka, förbättrar du inte bara din egen hälsa utan hälsan hos dem som är nära till dig. Secondhand rök kan leda till många stora hälsofrågor. När du slutar kommer dina nära och kära inte längre att utsättas för farorna. Inte bara kommer du att bli friskare när du slutar röka, men dina nära och kära kommer också att vara friskare.

När du tänker sluta byt namn på varumärken. Byta till ett varumärke som du inte tycker om eller en cigarett som du inte gillar smaken av. Rök inte mer av dem eller andas dem olika. Du kommer vara mindre benägna att röka om du inte gillar det lika mycket.

Att tänka på ett positivt sätt och motiveras är viktiga delar när du slutar röka. Identifiera alla sätt på vilka ditt liv kommer att dra nytta av att vara en icke-rökare. Påminn dig om hur mycket bättre dina andetag, kläder och hem kommer att lukta, och hur mycket lättare blir det att hålla tänderna vita. Fokusera på de positiva förändringar som slutar kommer att ge kan hålla dig ur en negativ inställning.

TIPS! Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. Berätta själv att du kommer att vänta i 10 minuter och sedan bedöma hur du känner.

Om du är trött på att bli styrd av ditt behov av att ha en cigarett, är du redan halvvägs för att stanna. Förhoppningsvis ger råd från den här artikeln dig vad som helst annat du behöver för att slutligen bryta din rökning vana. Prova lite av vad du läser om och ta bort dig själv från att röka.Source link