Bra tips och tricks för rökavbrott


De flesta rökare skulle vilja sluta men känna sig överväldigade av svårigheten och bristen på viljestyrka. Tips och tekniker från följande artikel hjälper dig att ta det viktiga första steget till ett rökfritt liv.

Om du röker en cigarett är något du inte kan undvika, åtminstone försöka stalla för tid innan du tänder upp. Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker. När du håller ut för den extra lilla tiden kan du kanske upptäcka att du lyckas besegra begäret trots allt. Om du vill röka en cigarett kan förseningen få dig att röka en mindre cigarett den dagen.

När du slutar röka, ta varje dag som det kommer. Snarare än att fokusera på att aldrig ha en cigarett någonsin igen, koncentrera dig bara på att inte lysa upp idag. För många människor är en kort tidsram lättare att förstå och fokusera på. När du går vidare kan du börja förlänga dina mål.

TIPS! När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör.

Sluta röka

Gör inte det själv. Sök uppmuntran från familj och vänner och gör dem medvetna om att du försöker sluta röka och be dem hjälpa dig. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka. Att bara prata med människor som går igenom samma sak hjälper till att stimulera dig att sparka vanan.

När du förbinder dig att sluta röka, planera ut lämpliga belöningar för varje milstolpe du uppnår. Till exempel, gå till en film när du har slutat röka i en vecka. På en månadspunkt kan du äta ute på en restaurang som du har varit intresserad av att kolla. Fortsätt arbeta mot dessa mindre mål tills du finner att du kan gå utan att röka på obestämd tid.

Tips! När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och vänner. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen.

Älskade Ones

När du slutar röka hjälper du inte bara din egen hälsa, utan också dina älskade. De är förmodligen utsatta för din begagnad rök, och detta kan orsaka andning och hälsoproblem. Det kommer att fungera bra för hela ditt hushålls hälsa när du slutar röka. Inte bara kommer sluta röka göra dig en mycket friskare person, men det kommer också att förbättra dina älskade hälsa också.

Håll dig positiv och motiverad för att sluta röka. Föreställ dig hur ditt liv kommer att förbättras efter att du har slutat röka. Din andedräkt blir mycket bättre, din hälsa kommer att förbättras, och du får lite extra pengar för din budget varje månad. Det kan vara fördelaktigt att tänka på de positiva och negativa förändringar som följer av att sluta, för att inte skrämma människor bort.

TIPS! Rökningstoppning är en av de få gånger då det är bäst att förhöra; Fördröjning taktik är ofta en effektiv strategi. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i denna tid kommer din uppmaning troligen att gått.

Klipp ner på rökning. Detta kan hjälpa dig att börja sluta röka. Det är klokt att hålla av i minst 60 minuter innan du har den första cigaretten varje dag. Försök röka bara en halv cigarett för att minska rökning.

Om ditt mål är att slutligen sluta röka, måste du öva dina färdigheter när du slutar. Det är viktigt att vara kvar, eftersom du kanske misslyckas första gången. Prova det själv genom att sluta och bara se hur länge du kan hänga på innan du väljer vanan igen. Om du misslyckas första gången, ställ in ett andra slutdatum omedelbart. Varje gång du måste sluta, tillåt dig så länge som möjligt. Låt varje misstag vara en lärande möjlighet. Du kommer att upptäcka att du kommer att bli bättre att sluta, och så småningom kommer du att sluta helt.

Bifoga en belöning till varje litet mål du gör. Dessa belöningar kan vara knutna till en viss tid utan rök, oavsett om det är en dag eller en månad. Av motiverande skäl, se till att du har ditt belöningsdiagram någonstans det är lätt att se av dig. Denna motivation kommer att vara till hjälp när du känner frestelse.

TIPS! Om du inte kan sluta kall kalkon, använd nikotinplåster eller tuggummi. Dessa över-the-counter produkter kommer att leverera nikotin till din kropp under din avslutande ansträngning.

Att fatta beslutet att sluta röka kan vara det svåraste du någonsin kommer att göra. Det är dock inte omöjligt. Du behöver lägga in tiden, ha tålamod och utöva lite viljestyrka. Som ett extra hjälp i denna strävan, arm dig själv med lite kunskap och hjälpsamma tips om hur man sparkar rökning vana. Sätt de tips du har fått för att arbeta. Snart kommer du att undra att du någonsin rökt före.Source link