Bra tips om hur du ger upp din rökning


Det finns många positiva saker som kommer ut ur beslutet att sluta röka.

Att skriva saker ner kan påverka hela ditt tankesätt. Det kommer att hjälpa dig att vara motiverad och fokuserad på framgång och kan sluta bli svårare genom att låta dig hålla ögonen på priset.

När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak. Andra ex-rökare kan stödja dig i ditt försök att sluta röka, och kan föreslå tekniker för att försöka som fungerade för dem. För att hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla kyrkor, fritidscenter eller högskolor i ditt område.

TIPS! Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. De kan hjälpa dig att hjälpa dig.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad först, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker. Om du slutar ge dig i alla fall kan förseningen leda till att du röker en mindre cigarett den dagen.

Hypnos är ett effektivt stopp för rökning för många människor. Många individer har funnit det lättare att sluta framgångsrikt efter att ha besökt en hypnotisör. Hypnotisten kan sätta dig och ge dig positiva bekräftelser. När du kommer ut ur trance kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör att du får större chans att lyckas.

Se till att du slutar ett steg i taget. Att sluta röka är en process. Ta det en dag i taget och som varje dag blir till en annan, vilket kommer att hjälpa till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Berätta för dig själv att vänta fem eller tio minuter när du känner uppmaningen att röka. Det är möjligt att när fem till tio minuter rullar runt, kommer dröjan att ha gått. Om så inte är fallet, upprepa det steget så många gånger som nödvändigt.

TIPS! Om du inte kan sluta röka själv, besök din läkare. En mängd olika mediciner finns tillgängliga för att göra slutprocessen enklare, från anti-depressiva medel till mediciner som gör rökning mindre önskvärt.

Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att sluta. Varje person har en unikhet om hur de får saker att göra. Det är viktigt att du specifikt räknar ut vad dina bästa alternativ är. Att göra en lista för dig själv av dina egna metoder hjälper dig att uppnå detta.

Nikotinutbyte

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyte. Effekterna av nikotinuttag kan orsaka depression, deprimerad eller rastlös. Kraven på en cigarett kan vara mycket svåra att hantera. Du kan prova nikotinutbytesbehandling. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt för att skydda dig själv för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

För att förhindra att du tar in dina nikotinavtagningssymtom, upptäcka hälsosammare metoder för hantera denna stress. Du kan överväga att betala gymmet ett besök, eller anmäla dig till en klass som lär dig en ny hobby. Även massage eller bubbelbad kan ge lättnad under tider då stressen är hög. Du bör göra ditt bästa för att fylla någon ledig tid med roliga och uppfyllande aktiviteter. Du kan ta den här tiden för att komma ikapp med gamla vänner eller läsa också.

Tips! Kick röksvanen för dina älskade hälsa. Din familj är utsatt för risken för hälsoproblem på grund av din begagnade rök.

För att undvika att uppleva begär som är relaterade till nikotin, upptäck hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Du kan upptäcka att några effektiva alternativ inkluderar träning, massage, eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina begär är i topp. När du har stillestånd, distrahera dig med vänner, chatta med en vän eller läsa en bok.

Minska antalet cigaretter du röker. Detta är processen att eliminera rökning. Försök vänta minst en timme efter att du vaknat innan du har nävecigaretten. Du kan också försöka bara röka en halv cigarett åt gången för att skära på din rökning.

Sätt listan någonstans där du kommer att se den varje dag. Detta kommer att hjälpa dig att motivera under svaghetstimmar.

Ett litet steg mot att sluta kan vara att byta cigarettmärken. Genom att använda ett märke du ogillar, blir rökning lite mindre tilltalande. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra på hur du inhalerar dem. Detta kommer att hjälpa dig i dina ansträngningar att sluta.

TIPS! Klipp ner på rökning. Detta är det första steget i din resa på väg att sluta, och till och med skära tillbaka lite kan ge dig en ökning av förtroende och motivation.

Du kan hitta stöd i form av onlinemiljöer och forum. Du hittar ett överflöd av webbplatser speciellt avsedda för att ge stöd till människor som sparkar vanan. Det kan vara till hjälp eller till och med katartiskt att dela med sig av att sluta strategier och framgångar med andra som förstår din kamp.

Bli av med askar och tändare i ditt hem. Tvätta alla dina kläder och städa ditt hus för att avlägsna rökens lukt. Genom att göra detta kommer du att förhindra att saker som påminner dig inte påminns eller utlöses för att röka.

Sluta röka

Skapa ett belöningssystem för dig själv i förväg, och varje gång du träffar ett mål, behandla dig själv. Gör en lista över de belöningar du kommer att erbjuda dig när du har slutat röka för en dag, en vecka, en månad och så vidare. Se till att du lägger din belöningslista på en plats där du kan se den dagligen.

Tips! Det är i ditt bästa intresse att hålla sig borta från saker du gillar att göra där du vanligtvis skulle ha en cigarett om du vill sluta röka . Är en rök del av din morgon eller kväll rutin? Hitta en ny rutin.

Anledningen till att du borde sluta röka är uppenbart. Även om vi vet att fördelarna inte är tillräckliga för att hjälpa dig sluta röka – det är där alla tips som du har läst hjälper dig. Använd dem när du tror att dina motivationsnivåer behöver öka eller när ett begär uppstår. Snart kan du börja njuta av livet för en glad, frisk icke-rökare.

Många människor är intresserade av Array, men många har inte heller den kunskap som krävs för ämnet. Lyckligtvis innehåller den här artikeln utmärkta tips som hjälper dig att gå vidare. Genomför nu de råd du just har läst.Source link