Bra tips om hur du ger upp din rökning


Många människor kommer att säga hur svårt det kan vara att sluta röka, och i många fall uppstår svårigheten helt enkelt på grund av brist på information om hur man ska sluta. Liksom något ämne, ju mer kunskap du har desto mer framgångsrik kommer du att vara. Oavsett hur länge du har varit en rökare eller hur mycket du röker per dag, kan tipsen du läser hjälpa dig att sluta.

När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, åtminstone sätta det av till senare. Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker. Du kan upptäcka att försena din nästa cigarett lite kommer att minska dina begär. Skulle du fortfarande ge dig in efter lusten, tvinga dig själv att vänta extra tid kan sluta ta en cigarett av din dagliga summa.

Tips! För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne.

Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kommer att inducera en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att inlämna sig i ditt sinne. När du lämnar hypnotisören kommer din önskan att sluta röka hos dig.

Om du inte tror att du kan sluta kall kalkon, kan du prova nikotinersättningsprodukter, som tuggummi eller fläckar. Att använda dessa nikotin-tillhandahållande OTC-produkter i samband med din egen personliga viljestyrka kommer att bekämpa de grova symtomen på uttag.

Planera en strategi för att hantera stress nu när du inte röker längre. Försök hitta nya intressen, som motion, en intressant hobby eller till och med en massage. Försök att schemalägga dessa aktiviteter under tider du vanligtvis har svåra begär för en cigarett. När du upplever nertid, se till att du distraheras av roliga saker. Utveckla en hobby. Börja engagera dig i en gammal du inte har gjort en stund. Ta lunch med en vän. Läs en bok. Allt som håller dig upptagen är bra.

TIPS! Låt dina nära och kära vänner veta att du vill sluta röka. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse.

En fördel med att sluta röka är så att du kan förbättra hälsan hos alla som är nära dig. Secondhand rök kan leda till många stora hälsofrågor. Så genom att välja att sluta röka, minskar du inte bara risken för att du får en typ av sjukdom eller någon annan typ av sjukdom, men du minskar också chansen att en älskad vilja också. Så, både du och dina nära och kära kan leva friskare på grund av ditt beslut att sluta röka.

Klipp tillbaka innan du slutar. Detta kan hjälpa dig att börja sluta röka. Vänta en timme eller mer för att få din första cigarett på morgonen. När du försöker sparka vanan kan det vara till hjälp att du kan skära ned genom att bara röka hälften av varje cigarett.

Rengör ditt hem, din bil och din garderob för att bli av med lukten av rök. Detta inkluderar mattor, gardiner, väggar och jämn möbler. Detta kommer att göra det så att du inte påminns om att röka varje gång du kommer in i ditt hem, eftersom det kommer att ha en ren, frisk lukt.

Tips! Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder det kommer att fungera för dig. Att göra en anpassad lista med saker att försöka kan hjälpa dig att lyckas sluta.

Som du kan se finns det ett antal saker du kan göra för att hjälpa dig i din strävan att sluta röka. Att ha informationen att veta vilka tekniker som fungerar bäst kommer att göra processen mycket enklare. Informationen från den här artikeln bör vara till hjälp för dig, så du kan lyckas med ditt slut.Source link