Bra tips om hur du ger upp din rökning


Såsom är välkänt i vetenskapsverdenen är nikotin i tobak en mycket beroendeframkallande substans. Att bo utan cigaretter är svårt på grund av detta. Ge dig själv den bästa chansen att lyckas genom att lära dig allt du kan om att sluta.

Om du vill ha slut på att röka, bör du överväga att prova hypnos. Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör. En terapeut placerar dig i en hypnotisk trance, och de talar med dig i positiva bekräftelser som inbäddar sig i ditt undermedvetna sinne. Dessa bekräftelser kommer att vara i ditt undermedvetna, vilket kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.

TIPS! Att utveckla en ärlig lista över rökföreningarna och nackdelarna med rökning kan hjälpa dig att uppnå ditt mål att sluta röka . Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne.

Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Att skapa en personlig, avslutad rökningslista bidrar till att öka sannolikheten för att du kommer att kunna slutföra med framgång. Det finns typiskt många olika sätt att uppnå ett visst mål, och människorna varierar i vilket av dessa sätt som är mest effektiva för dem. För att få det bästa resultatet är det viktigt att du identifierar dina egna styrkor och svagheter och de taktik som passar bäst för dem. Skapa din egen lista gör det här.

Några bra sätt att komma i form, vara aktiv och distrahera dig från att röka är att delta i ett träningsprogram och anmäla dig till det lokala gym. Träning kommer att göra din stress försvunnen. Om du inte har tränat regelbundet, börja sedan långsamt genom att gå en promenad ute en gång varje dag eller två. Tala med din läkare innan du börjar träna rutiner.

Byt sötnos med färska råvaror för att förhindra att du kommer upp i vikt när du slutar röka. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning som är så vanlig för personer som nyligen har gett upp cigaretter. Tänk på att din kropp kommer att gå genom att dra sig tillbaka, så det kommer att krävas mat som galen.

TIPS! Avsluta kan vara lätt om du vet hur du ska göra det korrekt. Försök aldrig att kyla kalkon.

Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, lägg till några nikotinsubstitut och se om det fungerar. När du använder dessa mediciner ersätter du nikotin från cigaretter med nikotin från produkterna. Detta hjälper dig att undvika nikotinavtagningssymtom.

Belöna dig själv

När du uppfyller dina kortsiktiga mål för rökning, belöna dig själv! Till exempel, efter din första rökfria vecka kan du gå till en film. En gång i månaden har gått, gå ut för en speciell måltid. Efter det fortsätter du att belöna dig en gång i taget tills rökning inte längre är i ditt sinne alls.

TIPS! Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. Att dela dina planer med dem som finns omkring dig kan innebära att du kan lita på dem för att öka din motivation eller distrahera dig när du längtar efter cravings.

Låt familj och vänner veta att du planerar att sluta röka. De kommer att hålla dig på rätt spår och uppmuntra dig när du känner dig svag. Ett stödsystem kan vara oerhört värdefullt. Detta kan hjälpa dig att uppnå din guls.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp för att hjälpa dig att sluta röka. Försök att föreställa dig hur bra ditt liv kommer att vara när du slutar. Tänk på allt som kommer att förbättra, från din hud, till ditt hår, till din andedräkt, till lukten av din bil. Att se nackdelarna med att röka kan skrämma folk till att sluta, men att föreställa sig alla positiva kan vara lika bra.

Det bästa rådet att börja sluta är att helt enkelt sluta röka. Genom att stoppa tar du det viktigaste steget du kan ta. När du slutar, låt inte dig själv börja om igen. Medan den här metoden kan verka lite svår. Det har visat sig vara effektivt när tiden går.

TIPS! Du borde oroa dig för att gå igenom en dag efter en annan. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka.

Att tänka på effekterna av att röka på din familj kan tjäna som en seriös motivator för att sluta röka. Data tyder på att cirka tjugo procent av dödsfall i USA har något att göra med att röka. Låt inte dig bli en statistik.

På grund av nikotins beroendeframkallande är det mycket svårt att sluta röka. Att sluta kan vara en utmaning för människor, i deras kropp och i deras sinne. Implementera tipsen i den här artikeln och förenkla processen att sluta själv. Med hjälp av dessa bra tips, tillsammans med din egen önskan om framgång, kan du slutligen sluta röka för gott.Source link