Bra tips om hur du ger upp din rökning


Bli motiverad att sluta så att du inte kommer tillbaka till rökning när det blir svårt för dig. Fördelarna som kommer att uppstå när du slutar är enorma. Håll fördelarna i åtanke och reflektera över dem när du känner att du är vaknande. Du kan dra nytta av dig själv och din familj med de extra år du får och de extra pengar som du sparar när du slutar. Dessa fördelar kommer i form av bättre hälsa, känns bättre och sparar pengar. Fortsätt läsa för mycket värdefullt råd om var du ska börja med dina ansträngningar att sluta röka, och hur du stannar rökfritt för alltid.

Se till att du får tillräcklig sömn när du håller på att ge upp din rökvanor. De flesta har mer intensiv cigarettbehov sent på kvällen. Du är mer benägen att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Att ha åtta timmar att vila varje natt kommer att hålla dig fokuserad och det blir lättare för dig att kontrollera dina begär.

10 minuter

Du bör försöka fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en cigarett. Berätta för dig själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv, för att du i regel hittar 10 minuter är en bra tidsram för att du ska passera. Om du inte ser de resultat du letar efter genast bör du fortsätta försöka.

Om du inte kan sluta kall kalkon, titta på produkter som är speciellt gjorda för att hjälpa processen. Dessa inkluderar tuggummi och fläckar. Sådana lättillgängliga verktyg kan ge dig den nikotin som din kropp behöver när du arbetar för att sparka vanan fri från de svåra symptomen på uttag.

TIPS! Försök med hypnos för att hjälpa dig sluta röka. En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte kan hittas någon annanstans.

Innan du avslutar ett datum eller på annat sätt planerar slutprocessen måste du vara förpliktigad att lyckas. Underlåtenhet att avsluta med framgång kan ofta hänföras till att inte behålla rätt mental attityd och helt enkelt avgå till att ge upp. Du kan stärka din beslutsamhet genom att påminna dig själv ständigt av de många anledningarna som gör det viktigt för dig att sluta.

Håll dig fri från platser eller saker som du normalt associerar med rökning. Är en rök del av din morgon eller kväll rutin? Hitta en ny rutin. Du kan ta med kaffet längs arbetet och välja en annan efterverkningsaktivitet tills du får begären.

Du måste ha en effektiv reservplan för att hjälpa dig om de grova fläckarna. Tänk på de saker som motiverar dig mest, och du får din bästa chans att inte ge upp. Genom att lägga några av dessa tips till god användning får du en bra chans att sparka vanan för alltid.Source link