Bra tips om hur man ger upp din rökvanor


De flesta människor förlorar motivation innan de ens riktigt försöker sluta röka. Om du kan hålla en positiv attityd, behålla din viljestyrka och ha lite kunskap om tekniker, kommer du vara redo att sluta idag. Ta några av de råd du har läst och följ det. Du kanske tycker att sluta röka är inte så svårt som det verkar.

Om du vill vara framgångsrik när du slutar röka, försök att göra en lista över alla för och nackdelar som slutar kommer att föra dig. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv. Inte bara kan du hitta motivation för att fortsätta din resa på detta sätt, men din resa kan bli lättare eftersom du kan koncentrera mer.

Kallt Turkiet

Att sluta kan vara lätt om du vet hur du ska göra det korrekt. Att sluta kall kalkon kanske inte lyckas. En stor majoritet av rökare som försöker sluta kalla kalkon misslyckas. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, är det bäst att väga dig själv. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och göra sluta lättare.

Du kanske vill tänka på att pröva nikotinbyten. Det viktigaste hindret för att sluta cigaretter är din kropps missbruk av narkotikaproblemet. Detta är det som orsakar de flesta begären. Dessutom kan cravings orsaka extremt obehag under dagen. Terapier som nikotinbytebehandling kan vara till hjälp. Studier visar att nikotingummi, pastiller eller fläckar kan öka människors framgång när de slutar. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. För att skydda dig ska du undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Det finns stor fördel i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför.

Undvik några av de platser och beteenden som kan leda till att röka cigaretter. Till exempel, om du alltid röker när du pratar i telefonen, än du behöver hitta något annat att göra med dina händer, eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Försök hitta någon typ av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Sluta röka

Som en del av ditt försök att sluta röka, vill du diskutera det med din läkare. Din läkare kommer att kunna ge dig användbara tips och råd för att göra det lättare att sluta. Om du är kandidat kan din läkare också ge dig receptbelagd medicin som kan hjälpa dig att sluta röka.

TIPS! När du känner trängseln för en cigarett, sätt en viss tid att du får vänta dig. Vad du än kan göra för att försena rökning hjälper dig, så ta en promenad, drick lite vatten eller lägg dig ner.

Du måste acceptera att du behöver hjälp att sluta. Få stöd från din familj och vänner och berätta för dem att du försöker sluta röka och att du skulle vilja om det hjälper dem att uppnå det målet. Att gå med i en supportgrupp kommer också att öka dina chanser att lyckas. Tala om ditt problem och prata om några av de saker du vill förändra.

När du försöker sluta röka, låt dig själv få en belöning varje gång du når ett mål. Till exempel kan du bestämma dig för att se en film som en behandling för att markera en vecka utan en cigarett. På en månadspunkt kan du äta ute på en restaurang som du har varit intresserad av att kolla. Efter det fortsätter du att göra belöningen bättre tills du är på en punkt där rökning inte längre är ett problem.

De flesta vill sluta, men få är villiga att försöka göra det. De människor som faktiskt lyckas med sina ansträngningar att sluta röka är de som bildar en plan och håller sig till sin design. oavsett vad. Använda trick och tips i artikeln kan skapa en kampplan för dig själv, och framgång kan vara din.Source link