Bra tips om hur man ger upp din rökvanor


Några synpunkter slutar så enkelt som att dumpa sina cigaretter och gå med ren viljestyrka. Att lära dig mer om framgångsrika tekniker för att sluta kommer att göra ditt mål lättare att nå. Det finns många alternativ tillgängliga för dem som vill sluta röka.

Försök med hypnos för att hjälpa dig att sluta röka. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer. Att komma in i en djup trance när du hör positiva bekräftelser kan fungera för dig. När du kommer ut ur trance kommer lusten att röka inte vara lika stark. Det betyder att du kommer att närma sig sluta framgångsrikt.

TIPS! Sluta röka så enkelt som möjligt. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon.

Börja träna hemma eller gå med i lokalt gym, för att hålla dig sysselsatt och förhindra dig från att röka. Dessutom kommer träning att hjälpa dig att sänka stressen. Om du inte tränar regelbundet, kan du börja långsamt genom att gå regelbundet. Tala med din läkare innan du börjar träna rutiner.

Sluta röka

Sluta röka inte bara för din hälsa, utan också för hälsan hos alla runt omkring dig. Tänk på farorna med begagnad rök och inser att du sätter din familj i risk att bli offer för dessa faror varje dag. Detta borde verkligen motivera att du slutar. Ju tidigare du slutar röka, desto tidigare kommer dina nära och kära att vara fria från de risker som är förknippade med inandning av begagnad rök medan de är i din närvaro. Att sluta röka kommer inte bara att förbättra din hälsa utan också din familj och dina vänner.

TIPS! Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör.

Berätta för alla du vet om din önskan att sluta röka. De kan sedan stödja dig i dina ansträngningar. Att använda ett bra stödsystem är fördelaktigt när du slutar. Detta ökar dina chanser att lyckas avsevärt och tar dig till var du vill.

Sluta röka

Motivation och positiv inställning är viktiga punkter när du försöker sluta röka. Tänk på de många sätt som ditt liv kommer att förbättra när du avslutat. Tänk dig att ha andetag som inte luktar, eller hur glittrande dina tänder kan vara, och hur fräsch och ren din omgivning kommer att vara. Det finns många anledningar till att sluta röka – vad är ditt?

TIPS! Koncentrer dig varje dag när det gäller att hjälpa dig sluta röka. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka.

Bra råd när du slutar är att sluta röka helt och hållet. Genom att stoppa tar du det viktigaste steget du kan ta. Sluta bara – och börja inte igen. Denna metod kan verka lite hård. Men människor som använder den här metoden är mindre benägna att återvända till rökning över tid än människor som använder andra metoder.

Om du försöker sluta röka, håll dig borta från situationer eller platser som kan fresta dig att röka. Försök ändra dina aktiviteter under dagen för att undvika situationer som du associerar med att röka. Dricka kaffe på väg till jobbet i bilen eller hitta en ny hangout förutom baren, ger dig chansen att minimera kända triggers och begär.

Nu när du har läst den här artikeln borde du veta hur man slutar röka. Medan vissa ex-rökare kommer att ha längtan efter resten av livet, kommer följande råd att bättre utrusta dig för att motstå dessa begär.Source link