Bra tips om hur man slutar röka


Att behöva uppfylla ditt behov av att röka kan vara besvärligt ibland. Du måste sluta konversation och gå ut för att ha en cigarett, och du kan vara rätt oacceptabel om du inte kan röka. Läs vidare för att ta reda på vad du kan göra för att sparka vanan. Denna artikel har massor av tips som hjälper dig att sluta röka.

Sluta röka så enkelt som möjligt. Undvik att sluta kall kalkon, som sällan fungerar. Många som försöker sluta kommer att misslyckas med sitt första försök. Nikotin är väldigt, mycket beroendeframkallande, försök använda någon medicinering, terapi eller nikotinplåstret. Dessa saker hjälper dig med eventuella abstinenssymptom du kan uppleva, och slutar lyckas mycket mer sannolikt.

Tips! Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Tvinga dig att slutföra en annan chore innan du kan få en cigarett.

Din primärvårdspersonal kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka själv. En mängd olika mediciner finns tillgängliga för att göra slutprocessen enklare, från anti-depressiva medel till läkemedel som gör rökning mindre önskvärt. Han kan också ge dig information om lokala supportgrupper, onlinematerial eller medicinsk personal som kan hjälpa dig genom det.

Älskade Ones

Skydda din familjs hälsa genom att sluta röka. Rökning är skadligt för dig och alla som finns omkring dig som inhalerar begagnad rök, och människor kan även få cancer från det. När du slutar röka kommer du också att stoppa hur mycket du utsätter dina nära och kära för de farliga kemikalierna i andrahandsrök. Inte bara blir du friskare när du slutar röka, men dina nära och kära kommer också att bli friskare.

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och vänner. När du litar på dem runt dig med sådan information kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad och hålla frestelsen i god ordning.

Om du vill sluta röka, kan du överväga att byta från ditt favoritmärke av cigarett. Byt till en lättare cigarett eller en cigarett vars smak du inte tycker om. Vissa tycker att detta är till hjälp. Det här hjälper dig att komma igång på vägen till att bli en nonsmoker.

Avsluta så många gånger som du behöver. Många ex-rökare tog flera försök innan de lyckades. Stanna bara omedelbart och vara en nonsmoker så länge som möjligt. Om du startar igen, välj omedelbart ett nytt "avsluta" datum. Varje gång du måste sluta, tillåt dig så länge som möjligt. Låt varje misstag vara en lärande möjlighet. Vid någon tidpunkt kommer du att vara så skicklig att säga att det blir permanent.

Be om support online via grupper eller forum. Du kan upptäcka ett brett utbud av webbplatser speciellt avsedda för att ge stöd till människor som sparkar vanan. Du kan tycka att det är bra att jämföra sluttekniker med andra. För att inte tala om, det finns de som redan har genomfört denna besvärliga resa och helt enkelt vill erbjuda en hjälpande hand från erfarenhet och bevisade resultat.

TIPS! Gör en lista med strategier som hjälper dig att sluta. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång.

Idag är dagen för att sluta röka! Ange inte ett datum i framtiden som hänger på något annat, börja idag och skapa planen och säkerhetskopiorna som du behöver vara framgångsrika. Om du slutar idag sänker du omedelbart din risk för cancer eller andra potentiellt dödliga sjukdomar. Avsluta också förhindra att de omkring dig inhalerar secondhand rök, vilket är en annan viktig anledning att sluta.

Ha en konversation med din läkare som innehåller en diskussion om mediciner som kan hjälpa till med att sluta. Det har förekommit många framsteg inom rökningstoppet. Det finns många alternativ tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka, och dessa sträcker sig från vissa läkemedel som hjälper till att dra tillbaka till nikotinbytebehandlingar. Rådfråga din läkare och se om de kan peka dig i riktning mot en produkt som kan hjälpa dig att sparka vanan för alltid.

Om du är trött på att känna behovet av att röka, är du halvvägs att sluta. De användbara tipsen i den här artikeln ska hjälpa dig att sparka vanan för gott. Försök med dessa tekniker för att hjälpa dig att sluta röka och lära dig mer om att sluta.Source link