Bra tips om hur man slutar röka


Rökning kan vara allvarligt skadlig för många negativa effekter på ditt liv. Det kan också påverka din hälsa. Du kan vända de negativa effekterna som är relaterade till rökning genom att sluta.

Hypnos är värt att prova om du vill sluta röka. Många rökare har funnit framgång med professionella hypnotisörer. Den professionella kan komma in i en djup trance och ge dig positiva bekräftelser som stannar inbäddad i ditt sinne. När du kommer ut ur trance, kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

När du känner trangen till en cigarett, sätt en viss tid så att du får vänta dig. Tvinga dig själv att slutföra något annat jobb, innan du kan få en cigarett. Detta hjälper dig att minska dina frestelser och flytta ditt fokus någon annanstans. Om du slutar ge dig i alla fall, var det lite längre tid att du kunde vara rökfri.

TIPS! Om du försöker sluta röka, se till att du har gott om resten. När du håller dig på senare nätter blir du sårbar för att ge dig din cigarettbehov.

Se till att du slutar ett steg i taget. Att ge upp nikotin är en lång process. Bara gå igenom det en dag i taget, eftersom slutar nu hjälper dig i framtiden.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka själv. Det finns mediciner, som antidepressiva medel, några anti-depressiva läkemedel.

Älskade Ones

Rökningstopp är en av de få gånger då det är bäst att förhöra; Fördröjning taktik är ofta en effektiv strategi. Berätta för dig själv att du väntar 10 minuter och sedan hitta ett sätt att distrahera dig själv för den tidsperioden. Vanligtvis, efter de 10 minuterna har gått, kommer varje begär att ha gått bort. Om det inte har det, behåll bara repetera denna process om och om så ofta som du behöver.

TIPS! Överväg nikotiners ersättningsterapi. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, rastlöshet och bli frustrerad eller irriterad.

Be dina vänner och kära att vara stödjande för ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att de närmaste du erbjuder stöd, och du kan göra utan att dom är dömd. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Att sluta röka är inte lätt, så du bör utnyttja stöd från dina nära och kära för att hjälpa dig genom processen.

Till exempel, när du har åkt din första rökfria vecka, gå till en film. Efter en tobaksfri månad, äta ute på en trevlig restaurang som du inte regelbundet äter på. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du glömmer att röka längre.

Minska antalet cigaretter du röker. Detta kan börja processen att eliminera rökning. Försök vänta minst en timme eller så innan du har din första cigarett för dagen. Du kan röka en halv cigarett snarare än en tid för att skära ner på rökning.

Undvik några av de platser och beteenden som kan leda till att röka cigaretter. Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Leta efter ett positivt alternativ för att fylla tiden och distrahera ditt sinne.

Tips! När du funderar på att sluta röka, gör ett avtal för att se din läkare. Din läkare kan kanske föreslå att du slutar använda resurser som du tidigare inte kände till.

Det absolut bästa rådet som hjälper dig att sluta röka är bara att sluta just nu. Stoppning börjar din resa. Sluta bara – och börja inte göra det igen. Denna metod kan verka lite hård. Den har visat sig vara den mest effektiva på lång sikt.

Du måste göra allt för att hålla din motivation i sikte hela tiden. Detta kan uppnås genom att posta motiverande ord på ditt kontor eller ha på sig ett armband som symboliserar dina intentioner.

Även om det är lätt att tro att en cigarett kommer att vara okej, kan det störa hela din strategi och ställa dig tillbaka länge. Håll dina mål och motivation i åtanke så att du gör mycket skada.

Försök inte sluta röka utan stöd. Låt din familj och vänner veta att du har bestämt dig för att sluta, så att de kan stödja dig genom processen. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp. Att vara med andra som är i samma båt kan vara till hjälp.

TIPS! Fira varje milstolpe längs din väg för att sluta, välj små belöningar du gillar. När du till exempel når din första rökfria vecka, ta dig ut på en film.

Den första veckan är alltid den svåraste när du slutar röka. De första två dagarna utan att röka är när kroppen försöker bli av med allt nikotin som det har hållit på. Efter de första två dagarna behöver du bara ta itu med psykologiska skäl för att röka. Dessa är lättare att motstå än fysiska begär, men är inte nära så illa som det ursprungliga nikotinuttaget.

Lungkapacitet

Övning kan öka din lungkapacitet och uppmuntra läkning, eftersom lungkapaciteten omedelbart börjar förbättras. Regelbunden fysisk träning kommer också att förhindra vikt under kontroll. De naturliga endorfiner som frigörs under träning kan uppfylla ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

Det bästa rådet att börja sluta är att helt enkelt sluta röka. Stopp är där du måste börja. Försök bara sluta helt och aldrig hämta en annan cigarett. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har dock visat sig vara mycket effektivt.

Tips! Om du rökning hemma, se till att du rengör huset noggrant när du slutar. Rengör dina mattor, möbler och draperier.

Att sluta röka är hårt arbete, men de fördelar du får när det gäller ditt sociala liv, utseende och din allmänna hälsa kommer att vara värt det. Efter att ha läst ovanstående artikel är du förhoppningsvis mer självsäker i ditt beslut att sluta röka en gång för alla. Välj ett tips och försök det nu.

Många söker efter information om Array, men de flesta hittar inte den bästa informationen. Lyckligtvis innehåller det här stycket allt du behöver för att lyckas framåt. Nu är det dags att ta den kunskap du har fått och tillämpa den på ditt liv!Source link