Bra tips om hur man slutar röka


Det är lätt att vilja sluta röka, bara för att erkänna nederlag någon gång på vägen. Använd de tips du har läst här för att sluta röka snabbt. Använd allt som du vet för att verkligen kunna sluta röka vana. [19659002] Att skriva ner saker kan förändra din mentala uppfattning. Det kommer att hjälpa dig att vara motiverad och fokuserad på framgång och kan sluta bli svårare genom att låta dig hålla ögonen på priset.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad innan du kan röka eller försöka dricka en glas vatten före rökning. Om du fortfarande känner att du behöver den cigaretten kan förseningen åtminstone minska din rökning för den dagen.

Tips! Sluta röka så enkelt som möjligt. Försök inte åka kallt kalkon.

Sluta röka

Hypnos kan vara något du bör försöka för dem som söker ett sätt att sluta röka. Många individer har slutat röka med en licensierad hypnotisör. Den professionella kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser. När du vaknar från den här transen kan du upptäcka att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket betyder att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Se till att du kommer ihåg att sluta en dag då. Att ge upp tobaksvanan är en långsam process. Bara gå igenom det en dag i taget, som att sluta nu hjälper dig i framtiden.

TIPS! Skynda inte på att sluta. Ta det dag för dag.

Se till att du får gott om vilopaus om du slutar röka. För många rökare, som uppehåller sig sent om natten ger de ökad cigarettbehov. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Att få åtta timmars vila varje natt hjälper dig att hålla dig mentalt inriktad. Det kommer också att hjälpa din kropp att övervinna nikotinuttaget.

Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka ensam. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp.

TIPS! När du vill bli rädd för att röka blir överväldigande, försök att använda en fördröjningstaktik. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du upptäcka att ditt begär har försvunnit inom den tiden.

Minska antalet cigaretter du röker lite varje dag . Detta kan börja processen med ett rökfritt liv. Försök att vänta en timme efter att ha vaknat innan du har din första cigarett på dagen. Du kan också försöka röka en halv cigarett snarare än en tid för att minska din rökning.

Om du rökning hemma, var noga med att städa ditt hem grundligt, när du har slutat. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, inklusive: mattor, draperier och gardiner också. Ditt hus kommer att lukta rent och friskt, och den inaktuella rök lukten kommer inte att dröja kvar för att påminna dig om att röka.

En snabb puff under dessa intensiva begär kan inte verka som en fruktansvärd idé, bara en enda puff kan ångra alla dina hårt arbete helt. Kom ihåg att det bara är möjligt att starta den mentala narkotiken.

TIPS! En av de bästa metoderna att sluta röka är att använda en nikotinersättningsterapi till hjälp vid stoppet. När du går genom nikotinuttag kan du känna dig irriterad, rastlös, frustrerad eller deprimerad.

Lungkapacitet

Övning kan öka din lungkapacitet och uppmuntra läkning, eftersom din lungkapacitet omedelbart börjar förbättras. Regelbunden aktivitet hjälper dig också att behålla din kroppsviktökning. De naturliga endorfiner som släpptes under träning kan i viss utsträckning uppfylla dina nikotinbehov.

Även människor som har de bästa intentionerna och framtiden. Du kan hitta framgång i ditt nästa försök att sluta röka.

TIPS! Några rökare tycker att skära tillbaka på att röka är en bra start. Det här är ett bra sätt att lätta på tanken att sluta helt.

Du kan ha använt rökning som din kryck vid stressfaktorer. Om så är fallet måste du upptäcka någon annan avkopplingsmetod när du känner dig stressad.

Få dina nära och kära involverade när du fattar beslutet att sparka rökningens vana. Berätta alla nära dig som du vill sluta röka. Deras extra stöd kan vara den övergripande faktorn som hjälper dig att uppnå framgång. Du bör också tänka på att gå med i en rökningslösningsgrupp eller försöka kognitiv beteendeterapi för att hjälpa dig att sluta.

Många som slutar röka vill bära runt hårt godis eller tandkött med dem av den anledningen. Elektroniska cigaretter ger också snabb lindring.

Tips! Om du hoppas sluta röka, försök undvika situationer som skulle utlösa behovet av en cigarett. Om du är van att lysa upp medan du har din första kopp kaffe på morgonen, eller ha en rök medan du är ute på happy hour med vänner, ändra sedan rutinen.

När du väl fattat beslutet att sluta röka, kan du inte tillåta dig att misslyckas. De flesta som lyckats sluta har försökt många gånger innan de faktiskt slutar. Om du träffar en snag, ta reda på vad som utlöstes, och gör inte samma misstag igen.

Få en belöning själv när du slutar röka. Du kommer att spara mycket mindre pengar när du inte längre behöver köpa cigaretter. Det här materialet nytta av att inte röka kan motivera dig att följa en bra motivator för att hålla fast vid det.

Berätta för alla dina vänner och kollegor att du planerar att sluta röka. Om många människor är medvetna om att du slutar, hjälper de dig också att hålla dig till den. Du kommer vara mindre benägna att vilja besvikna dina nära och kära eller misslyckas med att uppfylla sina förväntningar.

TIPS! För att hjälpa dig att bestämma dig för att sluta röka, kom ihåg dina nära och kära och hur din rökning påverkar din hälsa och deras. Omkring tjugo procent av amerikanerna dör av rökrelaterade orsaker.

Från och med nu bör du känna dig mer optimistisk, eftersom du har lärt dig att du inte behöver röka och du kan njuta av en hälsosammare livsstil under de kommande åren . Tillämpa dessa förslag på ditt liv och leva det utan ånger.

De flesta vill veta om Array, men vet inte alltid hur man ska göra det själv. Lyckligtvis kommer du att kunna hitta all information du behöver här. Använd data som du tar från den här artikeln till det verkliga livet.Source link