Bra tips om hur man slutar röka


Din familj har bett att du ska sluta röka. Din läkare trycker på dig för att hjälpa dig att sluta också. Ditt försäkringsbolag kommer även att ge en rabatt framför dig för att få dig att sluta. Tiden är här, så fortsätt läsa för att hitta strategier om hur man slutar röka och aldrig någonsin se tillbaka.

Sluta röka

] Rådgör med din läkare eller en specialist kan hjälpa dig att få den hjälp som du behöver för att lyckas. Dessa dagar finns det många mediciner som kan hjälpa till att underlätta dina ansträngningar att sluta röka. Be din läkare också om en lista över supportgrupper, terapeuter och andra resurser som kan vara till hjälp för dig.

TIPS! Din läkare kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. Han kan ordinera dig en medicin för att underlätta din ångest, drabbningssymtom och till och med irritabilitet.

Hypnos är värt att prova om du vill sluta röka. Många människor har slutat röka med hjälp av en hypnotisör. Den professionella kan sätta dig och ge dig positiva bekräftelser som är inbäddade i ditt sinne. När du vaknar kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket ger dig större chans att lyckas.

Se till att du slutar ett steg i taget. Att sluta röka är en lång process. Bara fokusera på idag, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

Låt din familj och vänner in i hemligheten att du planerar att sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de hjälpa du är fortsatt fokuserad på att sluta. Det här kan vara knuffen i rätt riktning, du behöver hålla dig på det raka och smala.

Att ge upp sötsaker för frukt och grönsaker gör det lättare för dig att hålla din vikt stabil efter avslutat. Du kommer att minimera din viktökning när du gör det här. Du kommer naturligtvis att begära vissa livsmedel under rökning, så gör dig redo och ha hälsosamma alternativ till hands.

Tips! Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all viktökning från att sluta röka. Detta kommer att hjälpa dig att kontrollera din vikt vid denna avgörande tid.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka själv. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vilka som kräver recept som kan hjälpa dig att få igenom försöket att sluta.

Nikotinutbyte

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyten. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, irritation och bli frustrerad eller irriterad. Cravings för en cigarett kan vara mycket svårt att hantera. Nikotin-ersättningsterapi kan hjälpa dig att hantera begären. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinersättningsprodukt och röker samtidigt för att skydda dig för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyte. Nikotinavdrag orsakar flera obehagliga psykiska symptom, inklusive rastlöshet, irritabilitet, depression och frustration. Cravings för en cigarett kan vara mycket kraftfull. Dessa överväldigande känslor kan lindras med nikotinutbytesbehandling. Studier har visat att personer som använder någon form av nikotinbytesprodukt dubbelt så sannolikt lyckats sluta röka. Använd inte dessa produkter om du fortfarande röker.

TIPS! Använd en av de många nikotinbyteslösningarna på marknaden idag. Nikotinuttag kan få dig att känna dig deprimerad, rastlös, frustrerad eller irriterad.

Om du till exempel går en hel vecka utan rökning, ta ut dig själv till en film. En gång i månaden har gått, gå till en speciell restaurang. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka och är redo att gå förbi den helt.

Minska antalet cigaretter som du röker lite varje dag. Detta kan vara ett effektivt sätt att underlätta processen för att eliminera rökning. Vänta en timme åtminstone innan du får den första cigaretten på morgonen. En annan metod att använda är att röka bara hälften av en cigarett för att hjälpa dig att minska gradvis.

Det bästa du kan få för att sluta röka är bara att sluta. Det mest effektiva sättet att börja ditt uppdrag är att sluta helt och hållet. Försök bara sluta röka och börja aldrig igen. Denna metod kan verka lite hård. Det har faktiskt visat sig att den här metoden kan vara ganska effektiv.

Börja med att klippa tillbaka på din rökning. På så sätt kan du komma igång med dina ansträngningar för att sluta röka. Rök inte under den första timmen när du vaknar om du planerar att ha en cigarett. Ett annat alternativ är att röka endast en del av en cigarett varje rökning.

TIPS! Minska rökning. Detta är det första steget för att nå ditt mål om ett rökfritt liv.

Hitta support genom att ansluta till online formulär och meddelandekort. Det finns hundratals användbara webbplatser helt fokuserade på att hjälpa rökare ge upp sin vana. Det kan vara till hjälp eller till och med katartiskt att dela upp med frustrationer och hanteringsmekanismer med andra som förstår din kamp.

Planera hur du kan hantera de stressiga händelser som kan uppstå. Många rökare används för att belysa en annan cigarett. Håll en back-upplan praktisk om du inte arbetar.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller saker som du normalt associerar med att röka.

Det bästa du kan göra för att starta din cigarettfria livsstil är att bara sluta röka. Det är faktiskt det enda möjliga sättet att starta dig själv på vägen till en rökfri livsstil. Genom att göra detta gör du en pakt att aldrig börja röka igen. Denna metod att sluta cigaretter är inte den enklaste. Men vissa studier visar att det är lättast att sluta kalla kalkon.

Regular Exercise

Att träna efter att du slutat röka blir lättare, så börja en vanlig träningsrutin så snart du slutar röka. Regelbunden träning kommer också att hjälpa dig att hålla din kroppsviktökning. De endorfiner som släpps under träningen kan uppfylla dina nikotinbehov till ett träningspass, vilket hjälper till att hålla kanten av när du drar ur nikotin.

Nu när du har den information du behöver, kan du sluta röka för gott. När du är en icke-rökare, kommer du att njuta av bättre hälsa, ökat humör och en längre livslängd. Spendera de pengar du sparar genom att inte betala för cigaretter och ge din familj en belöning för att ge dig stöd genom de hårda tiderna.

När du börjar din resa till en rökfri livsstil, planera en rad belöningar när du når vissa milstolpar. Jot down belöningar du ger dig själv efter att du har varit rökfri för en enda dag, vecka och månad. Lägg upp listan på en märkbar plats där du kommer att kunna se den varje dag. När du känner dig svag, använd den för att hålla dig på rätt spår.

För att veta vad du behöver veta om Array, måste du ta tid att utbilda dig själv. Det första du behöver göra för att vinna är att lära dig om ämnet. Med de råd du har lärt dig här kommer du säkert att göra det bra i framtiden.Source link