Bra tips om hur man slutar röka


Många människor vill sluta röka, men de tror att det kommer att bli för svårt, eller att de saknar viljestyrka som krävs för att sluta röka helt. Med informationen som lämnas här kan du ta de första stegen för att sluta. Snart kommer du att vara på rätt väg till att vara helt rökfri!

För att öka dina chanser att lyckas i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med för och nackdelar med att sluta. När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning. Det kan också motivera att gå framåt och kan sluta vara svårare genom att låta dig hålla ögonen på priset.

TIPS! Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför.

Avsluta kan vara enkelt om du vet hur du ska gå åt det på rätt sätt. Gå inte på den kalla kalkonvägen. Om du försöker på så sätt finns det 95% chans att du kommer att misslyckas. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det viktigt att använda en metod som innehåller recept eller nikotinplåster eller tuggummi. Detta ökar sannolikheten för att du slutar bra.

Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor. Varje person har ett unikt sätt att ta hand om saker och uppnå mål. Det är viktigt att ta reda på vilken strategi som passar bäst för dig. Skapa din egen lista gör det här.

För att förbättra din hälsa och förhindra dig från att tänka på cigaretter, börja en träningsplan eller registrera dig för ett gym. Träning kan hjälpa till att underlätta stress. Om du är ute av form och inte har utövat på ett tag kan du börja långsamt genom att bara gå en promenad varje morgon eller varannan dag. Du bör konsultera en läkare innan du utför någon träningsrutin.

10 minuter

När du känner en överväldigande rök att röka, använd fördröjningstaktiken. Berätta för dig själv att du väntar ca 10 minuter och sedan bedöma hur du känner. Under den tiden, distrahera dig själv och chansen är, efter 10 minuter är upp, kommer begäret att vara borta. Om inte, upprepa det här steget så ofta som behövs.

För att undvika den viktökning som vanligtvis följer med att du slutar, bör du försöka äta grönsaker och frukter istället för godis. Detta kommer att bidra till att minimera viktökning som du kan uppleva. Förväntat sluta att få dig att begära mat, så ha gott om hälsosam mat redo.

TIPS! När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som hjälper dig. Se till att matcha din lista med din unika personlighet.

Eliminera de utlösare du associerar med rökning cigaretter. Till exempel, om dina triggers inkluderar rökning under körning, slutet på en måltid eller körning, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Du måste hitta en distraktion, att tänka på något annat.

Att skicka vanan kan vara en av de svåraste sakerna du någonsin kan försöka. Att sluta röka är dock inte omöjligt. Det tar tid, tålamod och viljestyrka. Lite råd kommer också att gå långt för att hjälpa dig att slutföra med framgång. Att använda tipsen i artikeln ovan hjälper dig att uppnå ditt mål tidigare än du trodde.Source link