Bra tips om hur man slutar röka


Enligt de som har sparkat rökningens vana var det en av de mest utmanande sakerna de någonsin har gjort. Ingen metod är effektiv för alla och medicinsk vetenskap har verkligen inte gjort ett botemedel mot cigarettbehov. Du kommer förmodligen att undersöka olika sätt att sluta för att hitta en som fungerar för dig. Genom att använda följande råd ser du att det kan vara enkelt att sluta.

För att öka dina chanser att sluta röka, gör en lista med plusser och minusar om att stoppa. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka. Dina ansträngningar blir enklare på det här sättet, eftersom du kommer att fokusera på ditt mål.

TIPS! Gör själv en lista över orsakerna till och anledningarna till att inte sluta röka. När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning.

Sluta röka så lätt som möjligt. Försök inte avsluta den kalla kalkonvägen. Denna metod har bara en framgångsgrad på 5 procent. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det viktigt att använda en metod som innehåller recept eller nikotinplåster eller tuggummi. Dessa kommer att hjälpa dig genom de initiala tillbakadragningsstadierna, vilket borde göra det lättare att sluta röka.

Support Group

När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Det är användbart att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar. Andra ex-rökare kan stödja dig i ditt försök att sluta röka, och kan föreslå tekniker för att försöka som fungerade för dem. För att hitta en stödgrupp som är avsedd för rökning, kolla din lokala recenter, kyrka eller community college.

TIPS! Hypnos kan hjälpa sluta röka. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många.

Oavsett vad, du måste titta på din sluta en dag åt gången. Det är en långsam process som tar tålamod och beslutsamhet. Ta saker steg för steg för att maximera din chans till framgång. Ta det en dag i taget och när varje dag blir till en annan kommer dina ansträngningar att sluta samlas in i en rökfri framtid.

Att sparka din rökning vana kan mycket väl vara en av de mest utmanande sakerna du någonsin kommer att göra, och det som fungerar för en person kanske inte fungerar för en annan. Men det betyder inte att det är omöjligt att sluta. Använda de tips du har lärt dig från den här artikeln hjälper dig att sluta röka. Prova dem och du kan bli glatt överraskad.Source link